Habár a magas sarkú cipők ereje megkérdőjelezhetetlen, nem feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy igazán nőiessé váljon a megjelenés. Ezek az őszi szettek lapos talpú cipővel is megteremtik a tökéletes összhangot és a lehengerlő stílust.

hirdetés

Őszi szettek lapos talpú cipővel

A nőies megjelenés sokszor az apró részleteken múlik. Nem véletlen, hogy a magas sarkú cipők erejét tartják a legütősebb választásnak, ha a vonzerő hangsúlyozása a cél. Tény, hogy a csinos kis magassarkúk garantáltan sikkessé teszik az összhatást, azonban nem kell beáldozni a kényelmet, ha az ember lánya nőiesebbé szeretné varázsolni a megjelenését.

A szezon kedvenc lapos talpú cipőivel sem lehet mellényúlni, a megfelelő kombinációban határozottan stílusos összképet eredményeznek. A galériában mutatunk néhány inspiráló szettet, amelyek remekül passzolnak az őszi, átmeneti időjáráshoz, s mindeközben a stílust és az aktuális trendeket sem szorítják háttérbe.

 

Az idei repertoár igencsak széles, s bár szép számmal vannak benne magas sarkú darabok, a lapos talpú cipők kínálata úgyszintén változatos és izgalmas. Sportos, vagány és nőies, elegáns verziók közül éppúgy lehet válogatni. Ráadásul a különleges stílusmixek egyébként is nagyon trendinek és sikkesnek számítanak manapság, így a kényelemnek nem kell háttérbe szorulnia.

A szezon sztárja egyértelműen a fehér edzőcipő, ami esős időben azért okozhat némi bosszúságot, ám a műbőr darabok könnyebben tisztántarthatók még a legviharosabb, legsárosabb átmeneti időszakban is. Bátran kombinálhatod őket akár nőies, szoknyás szettekkel, hiszen nem csak sportos, lezser összeállításokban mutatnak jól.

A csinos, nőies kis balerinacipők szintén elképesztően népszerűek, a retró fazonok hatalmas lendülettel tértek vissza az idei őszi kínálatba. Farmerrel és szoknyával, ruhával egyaránt remekül mutatnak, határozottan sikkessé, nőiessé teszik a megjelenést.

Az őszi időszak nélkülözhetetlen kulcsdarabjai pedig egyértelműen a mokaszinek és loaferek, amelyek még a hidegebb napokon is simán beleférnek a hétköznapi öltözékbe. Zártak, kényelmesek, mégis roppant csinosak és sikkesek. Vagány, nőies, elegáns és sportos outfitekben éppúgy megállják a helyüket.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés