A farmernadrágok sohasem mennek ki a divatból, csak a fazonjuk és a stílusuk változik időről időre. A szaggatott farmer sokszor került már a trendek peremvidékére, hiszen hanyag megjelenésével igencsak megosztó darab, de még így is sikerül újra és újra feltornásznia a népszerűségét.

hirdetés

A farmernadrágok között órákon át lehet válogatni az üzletekben, hiszen annyi típus létezik már belőlük, mint égen a csillag. Az örökké divatos darabok fazonja rendkívül sokat számít, mert alkattól függően mindenkin más mutat igazán jól. Kivétel ez alól a kétezres évek elején elterjedt csípőfarmer, ami még a gazellaalkatú, formás lányok testét is alaktalanná varázsolta.

A szaggatott farmer rendszerint vita tárgyát képezi. Vannak, akik szerint rongyos, topis és slampos, míg mások pont a hanyag lazasága miatt imádják, ami a nőies stíluselemeket sem taszítja messzire magától. Az, hogy a mai napig nem kopott ki a divatból, nem a véletlen műve, ugyanis ez a fazon kifejezetten sokoldalú tud lenni.

Az ing és szaggatott farmer kombináció megtestesíti a hanyag eleganciát

A tépett anyag még nem feltétlenül jelent garanciát a slendrián összképre. Egy csinos, nőies inggel párosítva tökéletesen hozza a hanyag elegancia varázsát. Az egyszerű edzőcipő tökéletes választás ehhez a szetthez, kifinomultabb kiegészítőkkel kombinálva kellően csinossá válik az egyébként elnyűtt hatású nadrág.

 

Oversize holmikkal is lehet nőies

Az oversize ruhadarabok alapvetően nem sugallnak túl sok kifinomultságot, kivéve, ha pár apró trükk bevetésével sikerül elérni, hogy kiemeljék a formás alakot ahelyett, hogy teljesen eltakarnák azt. A szaggatott, bő farmer roppant jól mutat egy kinyúlt pulóverrel is, az eredmény még kifejezetten nőies is lehet, ha magassarkúval párosul ez a kombináció.

 

Egy egyszerű pólóval laza és egyszerű

A hétköznapok során a legtöbbek számára az egyszerű, alapdarabokból álló öltözékek jöhetnek szóba. Ezeket bárhogy lehetséges kombinálni, így gyakorlatilag lehetetlen megunni a különböző szetteket. Egy egyszerű, feliratos póló mellé szuper választásnak bizonyul a szaggatott farmer, kissé sportos és vagány külsőt kölcsönöz ez az összeállítás.

 

A magassarkú csodákra képes

Az egyik legkézenfekvőbb és legegyszerűbb női praktika, hogy magassarkúval kerül párosításra az aznapra kiválasztott szerelés. Ezzel a trükkel bármi nőiessé varázsolható egy szempillantás alatt. A szaggatott farmer önmagában inkább a sportos, lezser vonalat képviseli, azonban kifinomult, dögös kiegészítőkkel teljesen más hatást kelt az eredmény.

 

Blézerrel párosítva sem kevésbé nőies

Egy csinos blézer minden átgondolt női gardróbnak a részét képezi. Legalább olyan hatással bír, mint egy szexi magas sarkú cipő. A szaggatott farmert csakúgy nőiessé tudja varázsolni, mint a leghanyagabb sportcipős összeállítást. Maximálisan elveszi a tépett nadrág slamposságát, vagányan kifinomult megjelenést kölcsönözve viselőjének.

 

Melegítőfelsővel és edzőcipővel nagyon lezser a szaggatott farmer

Vagány és lezser. Melegítőfelsővel és edzőcipővel párosítva a szaggatott farmer kissé bohém, laza összképet eredményez. Az egyszerű, rohangálós mindennapokra ez a szett tökéletes választás lehet, hiszen nagyon kényelmes, mindemellett pedig kifejezetten sikkes is.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikk képei: Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Daniel Zuchnik/Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés