A pulóver ősszel kiemelt szerepet kap az öltözködésben, a gigantikus és vastag holmik védelmet nyújtanak a hideg ellen. A színes, mintás kreációkkal sem nyúlhatsz mellé, hiszen látványos, vidám kellékei lesznek az összeállításoknak.

hirdetés

Vannak, akik megsiratják a nyár végét, és egyáltalán nem örülnek az ősznek, míg mások tűkön ülve várják, hogy végre belebújhassanak kedvenc meleg pulóverükbe. A kötött darabok minden szezonban előkerülnek, ám nem számítanak unalmasnak, hiszen a tervezők változatos szabásvonalakkal dobják fel a klasszikus fazonokat.

Így divatos az óriási pulóver ősszel

A kötött pulóver minden ősszel megjelenik a palettán, könnyen rétegezhető, a változatos színekben, mintákban pompázó szvetterek pedig pillanatok alatt felpezsdítik a megjelenést. Az oversize kreációk csillaga sem áldozott le, idén a megszokottnál is nagyobb méretben tértek vissza a holmik. Ettől azonban csöppet sem veszítették el a bájukat.

Előkerülhetnek a térdig érő szvetterek, és a hosszú kardigánok, esetleg a kötött pulóver ujja lehet óriási.

Hatalmas nyakukkal, bő ujjaikkal ezek az oversize darabok tényleg messze állnak a karcsúsított fazonoktól. A megfelelő kreációkkal házasítva viszont vidámságot, változatosságot csepegtetnek az utcai viseletbe. Mivel hatalmasak, ezért könnyen rétegezhetőek. Az átmeneti szezonban kabátot sem kell hozzájuk venni. A legtrendibb összeállításokat a kellemes színekben pompázó szvetterek dobják fel.

Az új trendnek Palvin Barbi sem tudott ellenállni, a csinos manöken egy óriási garbóban sétálgatott Milánó utcáin. A sárga szvettert fekete szoknyával kombinálta.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés