A retró trendek hullámain a pöttyös minta is visszaszörfözött a divatba, sőt, úgy tűnik, átveszi az uralmat a kockás és csíkos anyagmintáktól.

hirdetés

Az ötvenes-hatvanas évek pöttymániája valójában sosem múlt el nyomtalanul, ám a tavalyi és idei divatirányzatok óriási lendülettel segítették hozzá a kiteljesedéshez.

Nem kell látnoki képesség hozzá, hogy megjósoljuk, ez a nyár abszolút a pöttyös ruhadaraboké, melyek visszacsempészik a nőies sikket a mindennapi öltözékekbe.

A pöttyös minta bájos, de nem kislányos – Pláne, ha így viseled!

A retró pöttyök most mindenhová odakívánkoznak, a cipőktől, táskáktól és egyéb kiegészítőktől kezdve a szoknyákon, ruhákon, blúzokon át, egészen a nadrágokig és blézerekig.

Bár tény, hogy a klasszikus fekete-fehér mintázatokból kínálkozik a legtöbb, az ötvenes évek színpompás, pasztelles világa is visszaköszön.

A pöttyökkel együtt a retró ruhafazonok úgyszintén visszatérnek, melyek elegáns nőiességet csempésznek a hétköznapi megjelenésbe.

Bár éppolyan mintának tűnik, mint a többi, a pöttyöket tudni kell viselni! Könnyen kaotikussá, bazárivá teheti az öltözéket, ha összeereszted más látványos elemekkel. Inkább hagyd érvényesülni, vagyis a szetted többi részletét rendeld alá az uralkodó mintázatnak.

A színritmus ebben az esetben is segít.

A teátrális megjelenést is kerüld, hiszen a „pretty woman” külső nem minden helyzetben állja meg a helyét. A finom összhang kedvéért, mellőzd a feltűnő, giccses kiegészítőket.

Bár a nyári hőség nem adja magát könnyen, nem árt előre inspirálódni, hiszen ezeknek a kánikularuháknak már a küszöbön áll a szezonja.

A Swimsuits For All kollekciójában is megjelentek a pöttyös bikinik, melyek megfelelő fazonban minden alkaton jól mutatnak.

Ezek a kreációk aztán tényleg meghozzák a nyári hangulatot!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés