A legerősebb retró divatirányzatok között idén a hatvanas évek stílushangulata is visszaköszön. Ennek hatására a pöttyös minta előtérbe kerül, sőt mi több, lekörözi a kockás anyagokat!

hirdetés

Míg a nyolcvanas-kilencvenes évek trendjei a pimaszul vagány, extravagáns vonalat képviselik a divatban, a nőies stílus kedvelői a hatvanas-hetvenes évek irányzataiban találhatnak rá a klasszikus mintákra és fazonokra.

Nem hittük, hogy a kockás mintázatot bármi is felülmúlhatja a szezonban, hiszen évek óta csücsül a divat képzeletbeli trónján, de úgy tűnik, erős riválisa akadt a pöttyös minta képében.

A pöttyös minta elképesztően nőies: így viseld, hogy izgalmas legyen!

Pöttyök alatt idén nem csak a fekete-fehér, klasszikus mintázatokat értjük, bár tény, hogy ezekből kínálkozik a legtöbb.

A leopárdpöttyök éppúgy izgalmas felületeket alkotnak, ráadásul a táskától a cipőig bármilyen kiegészítőn megmutatkozhatnak, ám egy pazar műszőrme bundával, összecsengő inggel és szoknyával, vagy egybeszabott ruhával, még nagyobb teret hódíthatnak maguknak az öltözéken belül.

Míg a kockás ruhadarabok a letisztultság érzetére törekednek, a pöttyös kreációk a vidámságot, a bájos nőiességet, és a játékosságot képviselik. Ezért bátran adagolhatsz melléjük élénk színeket és retró fazonokat. Ám monokróm fekete-fehér pöttyökkel is figyelemfelkeltő szettet rittyenthetsz össze.

A pöttyök eleganciát is sugallhatnak, ha áttetsző, texturált anyagfelületeken mutatkoznak, a bátrabbak pedig az apró pöttyös harisnyákkal kelthetnek feltűnést.

A blúzok, ingek kedvenc mintái idén egyértelműen a pöttyök, melyek stilizált és absztrakt formában, egyaránt megjelenhetnek.

Ha túlzásnak érzed a pöttyös textúrájú kötött sapkát, kipróbálhatod a gyöngyös verziót, ami roppant nőiessé teszi a megjelenést.

Nem mellesleg, a gyöngyök és pöttyök kötött pulóveren úgyszintén jól mutatnak.

  • Megosztás:
hirdetés