Bár idén a midi fazon a divat kedvence, azért a miniruha sem szorul teljesen háttérbe. A hatvanas-hetvenes évek trendjegyei óriási vérfrissítést jelentenek a szabások terén!

hirdetés

A miniruha már önmagában is feltűnő darab, hiszen a lábakra irányítja a figyelmet, ezért felesleges túlerőltetni a szexi stílust. Idén egyébként is inkább a bájos, romantikus, bohó és vagány oldalára erősít rá, vagyis a kirívó kreációkat jobb elfeledni.

Irtó bájos idén a miniruha: így viseld nőies és vagány stílusban

A hatvanas-hetvenes évek divathatásai a miniruhák fazonjain is megmutatkoznak: visszatérnek a kantáros sziluettek, a csinos kis kötényruhák, illetve az A-vonalú megoldások, melyek pólón, garbón, blúzon viselve is roppant jól mutatnak.

A nyolcvanas-kilencvenes évek kedvenc szabásai sem kopnak ki a divatból, vagyis a hangsúlyos vállvarrásokra, illetve a derékban szűkített kialakításokra továbbra is számíthatunk.

 

A romantika rusztikus és bohém stílusverzióban is megmutatkozik a trendekben: a virágos és pöttyös miniruha egyaránt toplistás ezen a vonalon. Ezek a sokoldalú darabok bakanccsal és szandállal éppúgy jól mutatnak, a nőies stílusjegyeiket pedig a kiegészítőkkel erősítheted.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images, Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés