Csakúgy, mint tavaly, a natúr színek – mint amilyenek a bézs-, a drapp-, és a lágy földtónusok -, idén is uralkodó szerepet töltenek be a divatban. Ezek az árnyalatok nem csak a biztonsági játékosok számára kínálnak remek alternatívát az élénkebb irányzatok mellett.

hirdetés

A natúr trend a sminkdivatban is népszerű, ami nem a pőre, festetlen arcra, hanem a bőrtónushoz közeli sminkszínek variációira utal. A nyári divat az öltözékekbe úgyszintén beemeli ezeket a finom árnyalatokat, melyek letisztulttá teszik a megjelenést.

A natúr színek sokoldalúan kombinálhatóak

Három natúr árnyalattal, akár egy teljes ruhatárat ki lehet alakítani idén, hiszen a bézs, a homokbarna, és a világos olajzöld a most divatos letisztultan nőies szettek fő alappilléreként szolgál. Ezek a tónusok élénk színekkel éppúgy jól variálhatóak, de önmagukban is megállják a helyüket.

Abszolút természetes! Ez az összeállítás szolid stílusba foglalva idézi meg a hetvenes évek hangulatát, és annak ellenére sem unalmas, hogy csupán két tónus uralkodik benne.

A drapp, vagyis a zsákszín, fehérrel kombinálva elegánssá teszi a megjelenést. Megnyugtatóan lágy ez az összhatás, ezáltal a feltűnőbb kiegészítőket is elbírja.

A monokróm bézs öltözék friss és nőies, persze vidámabb táskával, és vibrálóan színtelt cipellőkkel is jól működik.

Az olajzöld és a homokbarna a nyári szezon legkedveltebb párosításának ígérkezik. Nincs benne hibalehetőség, és egyszerűségében is stílusos.

A fehér és barna tónusok nagy barátságban állnak idén, szinte végtelen variációval kecsegtetnek. Ám a letisztult hatás nem csak a színeken, hanem a fazonokon is múlik. Legjobb, ha kerülöd a kaotikus mintákat, úgy könnyebben megvalósíthatod a tökéletes harmóniát a megjelenésedben.

A szafari trend örök klasszikus, bármikor elő lehet kapni a népszerű szabásait és színvilágát. A visszafogott stílust úgy őrizheted meg leginkább, ha a homokszíneket fehér és világos khaki tónusokkal kombinálod.

A tejes krémszínek felfrissítik a megjelenést.

Még a katonás ingek is nőiesen mutatnak ilyen letisztult öltözékekben.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés