Úgy tűnik, nem fogy ki a divat a ’90-es évek stílusjegyeiből, még mindig van miből csemegézni. Idén a szoknyák is bőven kapnak a retró hullámokból, de ez csupa jót jelent, hiszen a nőies fazonok kerülnek előtérbe.

hirdetés

A kilencvenes évek divatja jó időre ellátta inspirációkkal a tervezőket, és ez a fast fashion üzletek kínálatára is hatást gyakorol. Eddig leginkább a kor vagány trendjei kerültek előtérbe, az új kollekciók azonban a nőies irányvonalait is felmelegítik.

Főként a szoknyák terén mutatkozik némi változás. Bár megmaradnak a karcsúsító szabású midifazonok, a lenge szabások mellett a test vonalát követő megoldások úgyszintén reflektorfénybe furakodnak, és fókuszba kerülnek a szexi lábvillantó hasítékok.

Ultranőies nyári szoknyák a kínálatból: a ’90-es évek hangulatában

A szezon nagy újdonsága egyértelműen az átlapolós szoknya lesz, ami praktikus és nőies darab egyben. A kilencvenes években kedvelt combig futó, és fodros hasítékok még mozgalmasabbá teszik a midiszoknyák szabását.

A rakott miniszoknya és a csőfazon szintén felbukkan a visszatérők között, és a nőies farmerkreációk is megszaporodnak a kínálatban. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a nyár legdivatosabb retró fazonjait!

 

Kiemelt képek: Edward Berthelot, Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés