A papucs már évek óta divatos utcai viseletnek számít, hiszen könnyen kombinálható, és kényelmes. Széles a választék, az egészen sportos fazonoktól, a nőies díszített darabokig minden megtalálható az üzletek polcain.

hirdetés

Papucs, a nőies nyári viselet

Nyáron a láb egészsége miatt érdemes nyitottabb cipőt viselni, és sokkal praktikusabb is. A papucsok éveken keresztül csak otthon, vagy a strandon számítottak elfogadhatónak, az utóbbi években viszont megjelentek az utcán. A nagy divatházak sorra alkották meg a saját verzióikat, amelyek hamar a divatimádó nők kedvencei lettek. Egy megfelelő papucs jól passzol mindenhez, és a nyári öltözködés alapdarabja lehet.

Ruhákhoz viselve tökéletes, akár nyaralásra vagy csak átlagos hétköznapokra. Akkor a legjobban kihasználható, ha fehér vagy valamilyen bézs árnyalatot választasz, mivel ez jól passzol mindenhez, és a mintás darabokkal is megfelelő viselet lesz. Természetes bármilyen pasztell vagy élénk árnyalat jó választás lehet, hiszen ezek a darabok nagyszerűen mutatnak egyszerűbb nyári ruhákkal. És a megfelelő kiegészítőkkel párosítva nőiessé varázsolják a megjelenést.

Nadrághoz szintén remekül passzol, és elegánsabb blúzzal még az irodába is megfelelő viselet lehet. Minden nyári szezonban nagyon kedveltek a mintás nadrágok, mivel izgalmassá teszik az összhatást.

A hidegebb nyári napokon sem kell lemondani a papucs viseléséről, remekül mutat akár egy vékonyabb pulóverrel és farmerral. A zárt darabok szintén jól kihasználhatóak, mivel ezeket még kora ősszel is lehet hordani.

Ha a nyári melegben is ragaszkodsz a magas sarkú viseléséhez, akkor erre van megoldás, ezek a darabok egyaránt divatosak. Rengeteg fazon és szín közül lehet választani, a fonott minták, és a vastag sarkak idén nyáron nagy népszerűségnek örvendenek. Csodásan mutatnak a szezon kedvenc darabjával, a drapp nadrággal vagy egy könnyű nyári ruhával.

Nyitókép: Christian Vierig / Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés