Az őszi táskadivat roppant sokszínű. A kiegészítőket felsorakoztató kollekciókban ugyanis főként az izgalmas anyag- és színválasztás dominál, és a feltűnő díszítőelemek is visszatértek. Az eltérő formák, anyagok és színek találkozása egyszerre harmonikus és formabontó. Szétnéztünk az üzletekben, mutatjuk a kedvenceinket az aktuális kínálatból!

hirdetés

A minimalista összeállítások manapság egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az őszi divatból, ezért hatalmas szerep jut a csinos retikülöknek, melyekkel csodásan fel lehet dobni a letisztult szetteket. A nagy divatházak rengetegféle izgalmas fazonnal készültek a szezonra, nagyon változatos a felhozatal, így garantáltan találsz olyan kiegészítőt, mely passzol a stílusodhoz.

A változatos őszi táskadivat minden stílusra kínál alternatívát

Ősszel a megfelelő kiegészítő roppant fontos, hiszen a kabát szinte mindig elfedi az öltözéket, ezért a megfelelő táska adja meg a szerelés esszenciáját. Érdemes megfontoltan választani, és olyan darabot vásárolni, ami színében, fazonjában sokféle összeállításhoz passzol.

 

Anyagok tekintetében igazán változatos a felhozatal, a műbőr és a bőr mellett megjelenik a műszőrme, de még számos vastag kelme tűnik fel a kakínálatban. A táska pántja szinte bármiből készülhet, a vastag lánccal kiegészített retikülök továbbra is divatosnak számítanak. Tény, hogy kézben viselve nem a legpraktikusabbak, ám vállra felakasztva nem lesz velük probléma.

Díszítés gyanánt a különféle fémrészletek dominálnak, de az ezüst- és aranyszínű táskák is roppant népszerűek a szezonban. Az utóbbi jobban passzol az évszak hangulatához, és remekül megállja a helyét a bézs vagy barna holmikkal.

Változatos színvilágot vonultat fel a paletta, a klasszikus fekete és fehér táskák még mindig nagy számban uralják a választékot, de olyan különlegességek is helyet kapnak, mint a zöld vagy a piros retikül. A mintákkal tarkított darabok kissé kötöttebbek ugyan, de visszafogott, letisztult szettekhez remekül illenek. A virágminta továbbra is kedvelt, csodásan felpezsdíti az egyszínű ruhákat.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés