A kiegészítők a tökéletes befejezései az összeállításnak, hiszen stílusfűszerként működnek, és megadják a szerelés hangulatát. A divatos apróságokkal kedvedre játszadozhatsz, és pillanatok alatt elegánssá vagy vagánnyá teheted az összhatást. Az őszi trendekben változatos formában jelennek meg, így könnyedén ráakadhatsz a tökélete táskára, cipőre!

hirdetés

A kiegészítőket még manapság is sokan alábecsülik, pedig egy mutatós cipő, különleges formájú táska, vagy egy színes fülbevaló az egész szerelést sokkal látványosabbá, különlegesebbé teheti. A színek, minták játékával pedig még tovább emelheted a megjelenés fényét.

Az őszi divat bővelkedik különleges apróságokban, amelyek akár már a nyár végén bekerülhetnek az öltözékbe. A főcsapásirány továbbra is a retró, ebben a szezonban a tervezők számára a hetvenes évek eklektikus, feltűnő fazonmegoldásai jelentették az inspirációforrást. Bár a nyolcvanas-kilencvenes évek divatelemei is felbukkannak, ezek csupán apró nüanszként vannak jelen.

Sikkes, nőies kiegészítők, amelyek felpezsdítik a megjelenést ősszel

Az őszi trendek között izgalmas apróságokra bukkanhatunk, amelyeket könnyedén házasíthatsz egymással. Természetesen önmagukban is megállják a helyüket. Cipők terén visszatér a hetvenes évek egyik kedvenc fazonmegoldása, a táskáknál pedig a színharmónia uralkodik. Az ékszerek között igazán előkelő darabokra bukkanhatunk, hiszen a hatalmas kövekkel kiegészített csecsebecsék leváltják a műanyagból készült hatalmas gyűrűket.

Platform mindenhol

A hatalmas platform egyik cipőről sem hiányozhatott a hetvenes években. Idén a Versace kifutóján éledt újjá a trend, ami máris meghódította a nőket. A magasított megoldás nyújtja a lábakat és a termetet optikailag, így sokkal karcsúbb hatást kelt a viselője. A lábbeli legnagyobb előnye, hogy könnyedén házasítható nőies egészruhával, teniszszoknyával, vagy elegáns nadrággal.

Tökéletes összhang

A táskák terén az egységesség és a harmónia uralkodik a szezonban. A monokróm összeállítások továbbra is porondon vannak, és a tervezők szinte az összes retikült a szerelések színeihez igazították. Az őszi divatban egyre ritkábban találkozhatunk élesen elütő árnyalattal, sokkal inkább a tónusok finom játéka érvényesül.

Csillogó övcsatok

A feltűnő övek az utóbbi időben egyre kevésbé voltak jelen a felhozatalban, ám a díszes csatokkal feldobott kreációk újra megjelennek. Az arannyal, ezüsttel megbolondított szíjak a nyolcvanas évek vagányságát csepegtetik az összeállításba, miközben szépen hangsúlyozzák a derék karcsúságát.

Ragyogó ékszerek

A csillogó ékszerek újra a kínálatban vannak, a strasszkövek megjelenhetnek a hajpántokon, fülbevalókon, hajcsatokon vagy nyakláncokon. Kedvedre halmozhatod az apróságokat, ettől csak még csinosabbá válik a megjelenés.

Karikák minden méretben

A karika fülbevaló már évtizedek óta a divat vérkeringésében van. Az őszi trendek között sok izgalmas variációja felbukkan a klasszikusnak. Készülhet műanyagból, fémből vagy bármilyen más anyagból. Lehet vastagabb, vagy vékonyabb nem számít, hiszen minden fazon sikkesnek számít.

Hatalmas keretek

A hetvenes évek hatalmas, műanyag keretes szemüvegei ismét megjelentek, hogy felkavarják a divat állóvizét. A színes lencsékkel kiegészített okulárék ősszel csinos egészruhával és dzsekivel a legvagányabbak.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés