Az alapdarabok minden nő számára hasznosak, hiszen az egyszerű kreációk könnyedén kombinálhatóak, sosem mennek ki a divatból, és a színes, mintás ruhákkal, kiegészítőkkel egyaránt nagyszerűen muzsikálnak. A jól ismert szabásvonalaknak ötven felett sem szabad kimaradniuk az öltözködésből, hiszen elképesztően letisztulttá, mégis üdévé és frissé teszik a megjelenést.

hirdetés

A divat gyorsan változó, színpompás forgatagában sokan elfeledkeznek az alapdarabok nyújtotta letisztult eleganciáról. Az egyszerű fehér póló vagy egy farmer mindig jól jön, hiszen az efféle kreációk könnyedén kombinálhatóak, pár apró kiegészítővel feldobva pedig igazán megnyerővé teszik a küllemet.

Az egyszerű ruhadarabokat mesterien használja ki az ötven feletti blogger, Tanja, aki a színes szereléseivel üde színfoltnak számít a közösségi médiában. A hölgy megjelenésében mindig elcsíphetjük a vidám árnyalatokban pompázó kreációkat, hiszen ezek derítik az arcszínt, ezáltal fiatalítják a viselőjüket.

Alapdaraboktól válik sikkessé a divatblogger öltözködése: a trükkjei könnyedén elleshetőek

A megfelelő árnyalatoknak hatalmas az erejük, erre a divatblogger a legjobb példa. A feltűnő tónusokat Tanja sosem viszi túlzásba, legtöbbször egy szín uralja az egész szerelését. Mindig az alapdarabokra támaszkodik, ezeket bolondítja meg sikkes szabásokkal vagy mintákkal.

Tanja egyik kedvelt szerelése a farmer és a fehér felsőrész. A jól ismert alapdarabokat mindig színes blézerrel, kabáttal és mutatós kiegészítőkkel házasítja. A letisztult fazonok és színek bármivel jól mutatnak, így a színpaletta összes árnyalatával kipróbálható ez az összeállítás.

A bézs nadrág úgyszintén a klasszikusok közé tartozik. A finom szövetből kreált darabokból beszerezhetsz világosabb, illetve sötétebb árnyalatokat, így mindig passzolni fog a pantalló az évszak színéhez. A fazonokat úgyszintén kedvedre variálhatod, rendkívül sokoldalú, bármivel jól mutat. A divatblogger ezt is egyszerűbb felsőrészekkel, színes kiegészítőkkel variálja.

A fehér fiatalító hatását Tanja sem hagyja ki! A világos árnyalat úgyszintén deríti az arcszínt, és vidámabbá, élettel telibbé teszi a küllemet. A divatblogger szereti, ha az árnyalat uralja az egész szerelést, ezért sokszor visel fehér nadrágot, felsőrészt. Természetesen a vibráló tónusok ilyenkor is megjelennek kiegészítők formájában.

A fehér ing kihagyhatatlan klasszikus, ezért minden nőnek szüksége van legalább egy darabra a francia nők egyik kedvencéből. Tanja a kreációt legtöbbször színes nadrágokkal vagy farmerral házasítja.

A bőrnadrág ötven felett sem tilos, hiszen a kreáció a megfelelő darabokkal kombinálva jól illeszkedik minden korosztály ruhatárába. Tanja legtöbbször inggel, elegáns blézerrel, kabáttal variálja.

A divatblogger trükkjei könnyedén elleshetően, hiszen a ruhatára alapját az alapdarabok alkotják. Már ezekből is összerakható egy sikkes szett, feltűnő kiegészítőkkel kombinálva pedig igazán csinos lesz az összhatás.

 

Kiemelt kép: Tanja Jager / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés