Az egyszerű felsőrészek megkívánják a fűszerezést, hiszen hamar unalmassá válthatnak. Pedig pár egyszerű trükkel könnyedén felturbózhatóak, már a szimpla pamutanyagú póló trükkös megkötése is képes felpezsdíteni a megjelenést.

hirdetés

Az egyszerű pamutfelsők hasznosak, ám önmagukban nem túl izgalmasak. Ám az alapdarabok legfőbb előnye pont a semlegességükben rejlik, hiszen rém könnyű őket variálni. Viszont ahhoz, hogy ne váljanak unalmassá, szükség van némi stílusfűszerre a szetten belül, ami lehet egy színes blézer, vidám cipő, esetleg különleges formájú táska, de a teljesen letisztult összeállítást is cifrázhatod, ha a megszokottól eltérően viseled a felsőt.

A farmer-póló összeállítások gyakran egyhangúvá, lapossá teszik a megjelenést, ezért mindig szükség van egy kis extrára, ami képes ellensúlyozni a kulcsdarabok egyszerűségét. A póló trükkös megkötése nem ad sok plusz percet a készülődéshez, bármikor, pillanatok alatt megbolondíthatod így az öltözéked.

A póló trükkös megkötése feldobja a megjelenést: így másképp fest az egyszerű darab

A különféle megkötési, csomózási technikák csak bővebb pamutfelsővel működnek, és az sem gond, ha a holmi hátul egy picit hosszabb, így még több anyaggal gazdálkodhatsz a praktikák közben. Számtalan módon feldobhatod a pólót, már egy egyszerű betűréssel, csomózással is teljesen más hatást kelt.

 

A csomózás egy egyik legegyszerűbb megoldás, ha szeretnéd kicsit feldobni a megjelenésed. Ezzel könnyű trükközni, mivel lehet kisebb vagy nagyobb. Ha magasabbra helyezed a kötést, akkor haspólót kapsz, ami a nyári melegben kifejezetten praktikus magas derekú nadrágokkal, szoknyákkal.

Az anyag betűrésével úgyszintén trükközhetsz, így kicsit lezserebb hatást kelt a megjelenés, az összkép mégis sokkal nőiesebb lesz. A csomózást nem csak elöl érdemes kipróbálni, hiszen oldalt éppúgy látványos lehet, ebben az esetben a has környékén szép lesz az anyag ráncolása. A háton úgyszintén kipróbálhatod a technikát, ami pazarul mutat szoknyákkal, rövidnadrágokkal. Az utóbbi megoldás ráadásul optikailag karcsúsítja a derekat.

A póló megkötése nem bonyolult feladat, ezért érdemes kísérletezni a különféle trükkökkel, technikákkal. A videóban még több praktikát leshetsz el, melyek igazán sokszínűvé, izgalmassá teszik az egyszerű, pamutanyagú ruhadarabot.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés