A szimpla copf kifejezetten elegáns hatást kelt, ha ezt az apró trükköt alkalmazod. Nem feltétlenül kell fodrászhoz szaladni amiatt, hogy különlegesebb, kifinomultabb szintre emeld a frizurádat.

hirdetés

Vannak napok, amikor a legegyszerűbb megoldásnak tűnik szimpla copfba fogni a loboncot. Rövidebb, illetve hosszú haj esetén is igazi mentőöv lehet a klasszikus technika, amit egyébként pár mozdulattal könnyedén tovább lehet fejleszteni. A jól ismert verzió inkább sportos hatást kelt, míg néhány pluszlépéssel könnyedén elegáns szintre emelheted a hétköznapi frizurát.

Elegáns copf gyorsan, egyszerűen

A copfkészítés talán az első, amit minden nő megtanul. Nincs egyszerűbb hajviselet az összefogott tincseknél, azonban egy idő után kissé unalmassá válhat az összhatás.

Ez a frizura igazi jolly joker, hiszen még az éppen vállig érő hajat is simán megzabolázza, a hosszú hajkoronáról nem is beszélve. Elrejti a zsírosodó töveket és megakadályozza, hogy a nap folyamán bíbelődni kelljen az összevissza szálló lobonccal. Ha egy kicsit megbolondítod, nem csupán praktikus lesz, hanem pár perc alatt sikkes és elegáns hajviselet válik belőle!

 

A szimpla copf önmagában nem elegáns, abszolút hétköznapi hatást kelt. Ezzel a frizuratrükkel azonban csinos ruhákkal, blézeres összeállításokkal is simán bevetheted a klasszikus hajfazont, ugyanis pár pofonegyszerű lépéssel sokkal sikkesebbé teheted az eredményt.

Nem kell semmiféle különleges csat vagy hajdísz ahhoz, hogy magasabb szintre emeld a copfodat, a gyönyörű frizurához csupán egy szilikonos hajgumira lesz szükséged. Ha még különlegesebb eredményre vágysz, az arcot keretező tincseket hagyd szabadon és turbózd fel őket lágy, könnyed loknikkal.

Ezt a verziót sem tart sokkal tovább elkészíteni, mégis látványosan elegánsabb és nőiesebb hatást kelt, mint a szimpla copf. A mozdulatok könnyedén elsajátíthatók a videó alapján, nem kell fodrász segítsége ahhoz, hogy valóban szép legyen az összkép.

A legfontosabb, hogy már az elején érdemes nagyjából egyenletesen leválasztani a tincseket, így a frizura nem lesz aszimmetrikus. A procedúra végén jól húzd meg alulról a copfot, mert ha a gumi túlzottan laza, a tincsek hamar szétcsúszhatnak.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés