A maxiruhák szinte minden nyáron színre kerülnek, idén például kulcsdarabnak számítanak a divatban. A hosszú fazonok roppant nőiesek, és nem csak az átlagosnál magasabb nőkön mutatnak jól. Akadnak olyan alaknyújtó szabások, melyek előnyösen formálják az alakot, így az alacsony termetűek sem tűnnek el bennük.

hirdetés

A nyári melegben igazán praktikusak a maxiruhák, hiszen nagyszerűen szellőznek, de nem tesznek mindent közszemlére. Abszolút kortalan viseletek, és még az elegáns változataik is kényelmesek. Ideálisak azoknak, akik nem szeretik a sortokat, mert a hosszú fazonok takarják a lábakat, sőt, megfelelő szabásvonalak birtokában a csípőt is diszkréten slankítják.

Az aktuális divat könnyen kombinálható, többféle stílusban viselhető kreációkat vonultat fel, melyek magas sarkú szandállal, és lapos talpú papuccsal egyaránt sikkesen mutatnak. Ezek a fazonvariációk az eleganciának, a nőiességnek sem szabnak gátat, legnagyobb előnyük, hogy szinte bármelyik korosztály ruhatárába beültethetőek.

Pár éve jelentek meg a palettán a sátorszerű kreációk, amelyek jól szellőznek és lágy esésűek. Bár divatosnak számítanak az efféle fazonok, mégsem a legelőnyösebbek, hiszen elrejtik a sziluettet, az alacsonyabb hölgyeket testvonalát pedig optikailag összenyomják. Ám olyan derékhangsúlyos darabok is akadnak a kínálatban, melyek szépen tagolják az alakot, és egy-egy részletüknek köszönhetően, trükkösen megnyújtják a sziluettet.

Vidám árnyalatú, alaknyújtó maxiruhák: felpezsdítik a megjelenést

A hosszabb fazonú ingruhák és a húzott darabok kiemelik a derék karcsúságát, illetve elrejtik a kisebb pocakot. A karcsúsító vonalaknak köszönhetően, nem kelt zömök hatást a test a nagy anyagrengetegben. A kivágásokkal is érdemes játszadozni: nagyobb mellek esetén szóba jöhet például a V-alakú dekoltázs, ami szépen nyújtja a felsőtestet.

 

Idén nagyon divatosnak számítanak  az ingfazonú ruhák, ezek a darabok az övnek köszönhetően roppant csinosak. A legtöbb ingruha rövidebb, mint a klasszikus maxiruhák, ezért az alacsonyabb hölgyeknek sem jelentenek problémát.

A romantikus  fazonvariációk könnyedén kombinálhatóak nőies kiegészítőkkel, ám a sportosabb táskákkal, cipőkkel úgyszintén jó barátságot ápolnak. A színek és minták harmóniája nem csak az alaknyújtó hatás szempontjából fontos, hanem kifinomultabbá, vonzóbbá teszi a megjelenést.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Streetstyleshooters / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés