A maxiruhák szinte minden nyáron színre kerülnek, idén például kulcsdarabnak számítanak a divatban. A hosszú fazonok roppant nőiesek, és nem csak az átlagosnál magasabb nőkön mutatnak jól. Akadnak olyan alaknyújtó szabások, melyek előnyösen formálják az alakot, így az alacsony termetűek sem tűnnek el bennük.

A nyári melegben igazán praktikusak a maxiruhák, hiszen nagyszerűen szellőznek, de nem tesznek mindent közszemlére. Abszolút kortalan viseletek, és még az elegáns változataik is kényelmesek. Ideálisak azoknak, akik nem szeretik a sortokat, mert a hosszú fazonok takarják a lábakat, sőt, megfelelő szabásvonalak birtokában a csípőt is diszkréten slankítják.

Az aktuális divat könnyen kombinálható, többféle stílusban viselhető kreációkat vonultat fel, melyek magas sarkú szandállal, és lapos talpú papuccsal egyaránt sikkesen mutatnak. Ezek a fazonvariációk az eleganciának, a nőiességnek sem szabnak gátat, legnagyobb előnyük, hogy szinte bármelyik korosztály ruhatárába beültethetőek.

Pár éve jelentek meg a palettán a sátorszerű kreációk, amelyek jól szellőznek és lágy esésűek. Bár divatosnak számítanak az efféle fazonok, mégsem a legelőnyösebbek, hiszen elrejtik a sziluettet, az alacsonyabb hölgyeket testvonalát pedig optikailag összenyomják. Ám olyan derékhangsúlyos darabok is akadnak a kínálatban, melyek szépen tagolják az alakot, és egy-egy részletüknek köszönhetően, trükkösen megnyújtják a sziluettet.

Vidám árnyalatú, alaknyújtó maxiruhák: felpezsdítik a megjelenést

A hosszabb fazonú ingruhák és a húzott darabok kiemelik a derék karcsúságát, illetve elrejtik a kisebb pocakot. A karcsúsító vonalaknak köszönhetően, nem kelt zömök hatást a test a nagy anyagrengetegben. A kivágásokkal is érdemes játszadozni: nagyobb mellek esetén szóba jöhet például a V-alakú dekoltázs, ami szépen nyújtja a felsőtestet.

 

Idén nagyon divatosnak számítanak  az ingfazonú ruhák, ezek a darabok az övnek köszönhetően roppant csinosak. A legtöbb ingruha rövidebb, mint a klasszikus maxiruhák, ezért az alacsonyabb hölgyeknek sem jelentenek problémát.

A romantikus  fazonvariációk könnyedén kombinálhatóak nőies kiegészítőkkel, ám a sportosabb táskákkal, cipőkkel úgyszintén jó barátságot ápolnak. A színek és minták harmóniája nem csak az alaknyújtó hatás szempontjából fontos, hanem kifinomultabbá, vonzóbbá teszi a megjelenést.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Streetstyleshooters / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés