Ezek a trükkök segítenek, hogy a megunt nyári ruha ismét sikkes és trendi viseletté váljon. Gyakran a több szezont megélt, szekrénybe száműzött holmikban már nem látjuk meg a stíluslehetőségeket, de nem feltétlenül kell rögtön új cuccok után nézni. Olykor maga a szabás okozza a problémát, vagy szimplán csak egy kis fazonírozásra van szükség ahhoz, hogy átalakuljon az adott darab. Nem jelent gondot, ha nem vagy jártas a ruhakészítés lépéseiben, ugyanis az unásig viselt szerzeményeket varrás nélkül átformálhatod egy egészen más stílusú, nőies felsővé vagy szoknyává. A videókban lépésről lépésre láthatod, hogy mit kell tenned.

hirdetés

Egyszerű trükkök, melyekkel a megunt nyári ruha újra sikkessé válik

Ahogy közeleg a szezon vége, a legtöbben már nem szereznek be új holmikat, miközben a tavasszal vásárolt, illetve a tavalyi cuccok lassan unalmassá válnak. Amikor a korábban újdonságnak számító ruhák már lecsengőben vannak, sokan esnek abba a hibába, hogy az impulzusvásárlás során beszerzett darabokat nem látják csinosnak magukon. Nem kell rögtön a boltba rohanni, otthon egyszerűen átformálhatók a megunt vagy épp előnytelennek vélt nyári ruhák, ráadásul tű, cérna és szabászolló sem kell a folyamathoz.

Így alakul át a ruha csinos szoknyává

A maxi-, valamint midiruhák elképesztően sikkesek idén, ezen felbuzdulva pedig sokan több csinos darabot is beszereztek a szezon kezdetekor. Ha már unalmassá váltak az egyberuhák, pillanatok alatt dizájnos, nőies szoknyává lehet őket átalakítani, szabás és varrás nélkül. Egy elegáns toppal vagy inggel kombinálva rendkívül vonzó lesz az outfit.

A bő felsőből csinos top készülhet

Sokan szeretik a bő, laza nyári felsőket, hiszen ezek a topok még a legnagyobb kánikulában is kényelmes viseletnek bizonyulnak. Alakromboló hatásukat csak úgy lehet elkerülni, ha egy magas derekú nadrágba vagy szoknyába tűrve kerülnek bele a szettbe. Pár mozdulattal zseniális, szexi hasvillantó felsővé alakíthatod ezt a lenge fazont, ezután gyakorlatilag bármivel párosíthatod majd.

Spagettipántos atlétából szexi nyári felső

A spagettipántos atléta igazi alapdarab, azonban valljuk be, önmagában nem egy nagy durranás. Inkább sportos, lezser összeállítások részeként állja meg a helyét, noha egy szoknyával kombinálva talán nőiesebbé formálható az összkép. Csak egy fűzőre vagy szalagra lesz szükséged ahhoz, hogy ultraszexi, hátul kivágott topot készíts belőle, ami ellenállhatatlanná teszi a külsőt.

Ideje előkapni az oversize inget a szekrényből

Az oversize ingek télen-nyáron megállják a helyüket az utcai divat színterén, hiszen ezek a lengébb fazonok még a forró napokon sem számítanak kényelmetlennek. Ám, ha épp nem egy T szabású, bő darabra vágysz, hanem egy szexi blúzra, az unalmas, megszokott viseletet a videóban látható módon formálhatod át, hogy egy igazán nőies és különleges sziluettet kapj eredményül!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés