Bár a stílusos öltözéktől és egy szép sminktől még nem tér vissza varázsütésre az önbizalom, sok nő számára az első lépést jelenti azon a bizonyos belső úton, amit az önelfogadás felé tesz meg. A divat önmagában csupán a felszínt jelenti, de Diana Bellingan, a gyönyörű 50 feletti modell az önkifejezés lehetőségét is meglátta benne. Erőt sugárzó lényével és sikkes megjelenésével másokat is motivál.

hirdetés

Diana Bellingan rengeteg nehézségen van túl, ám első pillantásra senki nem mondaná meg, hogy az ötven felett járó modell hosszú évekig hatalmas megpróbáltatással nézett szembe, mellrákkal küzdött. Lelki ereje, vibráló személyisége és kisugárzása roppant motiváló és inspiráló, de lenyűgöző stílusából éppúgy lehet ihletet meríteni.

Öltözködésével azt a külső és belső harmóniát közvetíti a külvilág felé, amit sikerült elérnie, miután visszatalált önmagához és újra felfedezte a benne rejlő nőiességet. Vidám, színes és mintás kombinációkat állít össze, melyekben jól érzi magát, és azt tükrözi vissza, hogy a test gyógyulása után a lélek és az önbizalom is képes újra felépülni.

Az 50 feletti modell stílusa roppant inspiráló

Azzal valószínűleg minden nő egyetért, hogy a tökéletes szett elképesztően megdobja az önbizalmat. A stílusunk sugározhat erőt, magabiztosságot, nőiességet, játékosságot és életörömet, amivel nem csak másokra, önmagunkra, a saját bensőkre is hatni tudunk.

Diana Bellingan szerint az élet sava-borsa ötven felett kezdődik, és a fantasztikus megjelenését elnézve egy kicsit sem téved. Fotóival, videóival és hasznos, sokatmondó gondolataival nem csupán a mellrák elleni küzdelem fontosságára, és a folyamat nehéz pillanataira hívja fel a figyelmet. Lenyűgöző megjelenésével nők sokaságát motiválja nap mint nap, miközben a divat erejére éppúgy fókuszt vetít.

Felvállalja magát

Diana bátran vállalja a betegség következményeit, maximálisan a valóságot igyekszik megmutatni követői számára. Bár sokszor hallani, hogy a nőiességet nem a haj hosszában kell mérni, s a rövid frizura éppen annyira sikkes és vonzó lehet, mint a fenékig érő tincsek, a gyönyörű modell ezt egészen más kontextusban mutatja meg.

Imádja a színes, vibráló darabokat

Az aktuálisan viselt ruhák színe bizony hatással lehet a hangulatra. A színes, élénk holmik vidámmá és vibrálóvá teszik a külsőt, a megjelenés pedig visszahathat a belső, lelkivilágra is. Diana rendszerint választ harsány tónusú cuccokat, remek ízléssel variálja a feltűnő darabokat.

A mintáktól sem riad meg

Bátran bevállal merész, feltűnő mintákat is. Ezek a darabok rendkívül különlegessé teszik a megjelenést, egyedi és sikkes külsőt kölcsönöznek.

Mindig trendi, sikkes összeállításokat kreál

Az ötven felett járó modell rendkívül naprakész a divatban, mindig az aktuális trendeknek megfelelően öltözik. Gyakran visel pliszírozott szoknyát, blézeres összeállításokat, de a sikkes edzőcipőket éppúgy beleboronálja a hétköznapi szettekbe.

Az élet döbbentette rá, mennyi bátorság lakozik benne, és ez ma már az öltözékeiben, ruhaválasztásaiban éppúgy megnyilvánul, hiszen Diana eldöntötte, hogy egy olyan önazonos stílust alakít ki magának, amelyben mindig komfortosan, felszabadultan érezheti magát.

Kiemelt kép: Diana Bellingan/fabulousoverfifty_/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés