A melengető tavaszi napsugarak és a friss, lágy levegő egyre közeledik felénk, így hamarosan az öltözködésben is a lengébb darabok kerülnek fókuszba. Ugyan tavasz elején még nem a rövidnadrág és a top játssza a főszerepet, de a vékonyabb daraboknak hála könnyebben kreálhatók nőies szettek.

hirdetés

Nőies és friss tavaszi szettek

Nemcsak, hogy gyakrabban kerül elő a szoknya és egy nőiesebb félcipő, de a pufi kabátok helyett a derekat hangsúlyozó ballonkabát vagy a szövetkabát is színre lép. A téli, komor színek helyett az élénkebb árnyalatok kerülnek elő, amiknek köszönhetően az ember hangulata is vidámabb lesz. Alább, összegyűjtöttünk néhány egyszerű inspirációt, amiket mi már alig várunk, hogy végre bevethessünk tavasszal.

A nadrágkosztüm tökéletes választás hűvösebb tavaszi napokra, ami sokkal izgalmasabb lesz, ha egy élénk színnel megspékelt fazont választasz és hozzá illő kiegészítőkkel párosítod.

Végre megint előkerülhetnek a ballonkabátok, amik alá immár a lengébb ruhák hivatalosak. A pöttyös minta tavasszal is hódítani fog.

Bár a tavasz még nem a rövidnadrágokról szól, egy vastag harisnyával és hosszú szárú csizmával tavasszal is bevethetőek.

Nem kell nyárig várni a fehér nadrággal, bevetheted már tavasszal is. Téglavörös és bézs színű darabokkal nagyon elegánsan mutat. Ugyan ez igaz a fehér szoknyára is.

A tyúklábminta tavasszal is hódít, szerencsére, hiszen ez a minta klasszikus, elegáns és sokoldalúan hordható.

A lágy babakék remekül illik a tavaszhoz, amivel egy divatos monokróm szettet könnyen összehozhatsz. Ha nincs kedved a magassarkúhoz, egy fehér vagy ezüstös sportcipővel párosítva is nőies maradhatsz.

A tengerészstílus a tavasz egyik kedvence, ám nemcsak felsőben jöhet szóba. Egy csinos egész ruha is remekül mutat a csíkozással, ami még sikkesebb, ha élénk kiegészítőkkel párosítod.

Az év divatszíne a kék, ami fehérrel egyszerűen fantasztikusan mutat.

Ugye várod már, hogy végre kinn szürcsölhesd a kávédat? Egy ilyen szettben még jobban fog esni.

Főkép: Getty Images/Jeremy Moeller.

  • Megosztás: