A nőies öltözködés a legtöbbeknek a vérében van, ám ezek a tippek mindenkinek jól jönnek, hogy valóban a maximumot hozzák ki a hétköznapi szettekből. Egy ruha lehet gyönyörű és különleges, azonban egy-egy apró részlet még csinosabbá és kifinomultabbá varázsolhatja az összképet. Nem kell monumentális dolgokra gondolni, szó szerint csekély dolgokkal kell zsonglőrködni az egyedi, finom eredményhez.

hirdetés

Ezek a tippek segítenek, hogy nőies legyen az öltözködés

Masni a hajban

A masni első blikkre kislányosnak hathat, ám kortól függetlenül bátran bevethető a nőies, különleges külső érdekében. Akár kisebb, akár nagyobb verzióban kerül bele az összeállításba, mindenképp megalapozza a romantikus, bájos összhatást. Hosszú hajjal zseniálisan mutat, kiengedvett hajhoz társítva és copfhoz kötve egyaránt remekül fest, de fonattal szintén csinos lesz az összkép.

Az különösen csodás, letisztult eredményt ígér, ha a ruha színéhez tökéletesen passzol a masni árnyalata. Persze az éppúgy elegendő, ha némelyik kiegészítőhöz igazítod a tónust, a kulcs a harmónia megteremtésében rejlik.

Hajdíszek

A különböző hajdíszek a kilencvenes évek és kétezres évek stílusát idézik, azonban a manapság sikkesnek számító darabok már kifinomultabb, letisztultabb formában jelennek meg az öltözék részeként. Bármilyen csat, hajpánt vagy hajráf szuperül mutat a frizurában, és kimondottan nőies hatást kölcsönöz. Az aprócska díszekből akár többet is elbír a hajfazon, így garantáltan különleges lesz az eredmény.

Kivágott hátú ruhák

Ahhoz, hogy valaki nőies és szexi legyen, nem feltétlenül szükséges ultramély dekoltázst villantani. A hátul kivágott ruhák megteremtik az arany középutat, cseppet sem hatnak közönségesnek, miközben kellően sokat mutatnak a csinos vonalakból. Sejtelmesek, mégsem kihívóak, így a szimpla hétköznapok során is megállják a helyüket.

Virágok

A virágminta és a virágos kiegészítők bevetése a nőiesség aduásza. Nagyon könnyű feldobni velük a különféle stílusú szetteket, hiszen mindenhez remekül passzolnak ezek az apró részletek, miközben hihetetlenül kifinomulttá teszik a külsőt. Akár frizurába fonva, akár a csuklón viselve jól mutat egy csinos kis virág.

Kendő

Egy kendővel pillanatok alatt nőiessé és franciásan sikkessé tehető a megjelenés. Akár egy kontyba ügyeskedve, akár a nyak köré tekerve vagy szimplán a csuklóra kötve eszméletlenül feldobja az unalmas szetteket. Érdemes selyemverziót beszerezni, hiszen ezek a finom, könnyed darabok már csak anyagukból adódóan is előcsalogatják az eleganciát.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés