A stílusos édesanyák és lányaik remekül példázzák közös fotóikkal, hogy a divat abszolút kortalan. Imádják őket az Instagramon, roppant inspiráló a megjelenésük!

hirdetés

A divat minden korosztály számára egyfajta önkifejezési eszköz vagy hobbi, manapság legalábbis egyre többen hangsúlyozzák a kortalan sikk fontosságát. A régi íratlan szabályok zöme kezd feloldódni, ma már nem az életkor szerinti, hanem a személyiségből fakadó, egyéni stílusnak megfelelő öltözködést tartja fontosnak a divat. Nyilván vannak olyan fazon- és színpárosítások, melyek semelyik életkorban nem előnyösek, hiszen idősebbnek mutatják viselőjüket, de alapvetően sokkal szabadabb felfogás jellemzi a nők öltözködését.

Az Instagramon egyre több anya-lánya páros mutatja meg, hogy a divat egyértelműen kortalan. Stílusos, trendi összeállításaik remekül passzolnak egymáshoz, hasonló fazonokat és darabokat viselnek függetlenül attól, hogy hány évesek.

Kortalan divat anya-lánya módra: inspiráló bloggerek az Instagramon

A trendek nem csupán egy-egy korosztálynak szólnak. A sikkes, nőies összhatás bármelyik életszakaszban könnyedén megteremthető a megfelelő darabokkal. A kedvenc ruhafazonokat semmiképp nem érdemes kizárólag a kor miatt száműzni a ruhatárból, az egykor létező szigorú szabályokat és korlátokat itt az ideje teljes mértékben elengedni!

A stílusos öltözködés nem korfüggő, erre nagyszerű példákat hoznak a csinos édesanyák és lányaik, akik előszeretettel mutatják meg ízléses, trendi szettjeiket a nagyvilágnak. Sokakat inspirálnak a közösségi médiában. Amellett, hogy felhívják a figyelmet a divat kortalan és múlhatatlan erejére, azt is bebizonyítják, hogy az önkifejezés mellett az öltözködés arra is szuper eszköz lehet, hogy hidat teremtsen a generációk között.

A lezser, a vagány és az elegáns stílus éppúgy telitalálat harminc, illetve hatvan év felett is, a különböző stílusmixeknek sincsenek életkorhoz kötött határai. A stílusos édesanyák és lányaik hasonló, trendi fazonokat viselnek a képeken és a videókon, megjelenésükből pedig árad a természetes sikk és a vonzerő. Bár nem ugyanazokat a cuccokat hordják, az összhatás minden esetben hasonló.

A személyes stílus fiatal felnőttként, tinédzserként kezd el kialakulni, sokan ilyenkor az édesanyjuk öltözködéséből merítenek inspirációt. A személyiség formálódásával, a trendek alakulásával természetesen folyamatosan megújul a ruhatár, azonban számos esetben fedezhető fel némi hasonlóság az anya-lánya párosok stílusa között.

Az időtálló ruharabok és a merész, modern trendek összeboronálásával elképesztően izgalmassá tehető a megjelenés, kortól függetlenül fel lehet pezsdíteni a szetteket. Az anya-lánya öltözködést bemutató bloggerek éppen erre inspirálnak mindenkit. Teljesen mindegy, hogy valaki húsz-, harminc-, negyven-, ötven- vagy éppen hatvanéves, a divat számos eszközt és lehetőséget kínál a megjelenés felfrissítésére, a megfelelő holmikkal abszolút hangsúlyozható a belülről áradó nőiesség és vonzerő.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés