Végre lekerülhet a sapka a fejünkről, ám ez általában azt jelenti, hogy reggelente többet kell vesződnünk a frizuránkkal. Vagy mégsem?

A sapkaszezon után több lehetőségünk adódik arra, hogy változatosabbá tegyük a frizuránkat, ám a gyors készülődésbe nem mindig fér bele, hogy bonyolultabb hajviseleteket is kipróbáljunk. Ennek ellenére gyakran érezzük úgy, hogy valamit kezdeni kellene a hajunkkal, hiszen a mindig ugyanúgy beszárított fazonra könnyen ráununk.

A retró trendek azonban rengeteg inspirációval szolgálnak, ha tanácstalanok vagyunk a frizuránkat illetően. Rengeteg hajkiegészítővel szolgálnak ugyanis, melyek nemcsak rendezettebbé teszik a tincseket, hanem az öltözék ékei lehetnek.

A különféle csatokkal, kendőkkel és masnikkal egyszerű bánni, elvégre gyors frizurákhoz találták ki őket, ráadásul csodásan feldobják a megunt fazont, amennyiben még nem tervezünk drasztikus frizuraváltást, vagy egyszerűen csak nincs időnk fodrászhoz menni.

Az alábbi hajbavalók stílusosak, bájosak, nőiesek, és vonzzák a figyelmet. Újabb és újabb frizurákhoz adnak ötletet, de akkor is jól működnek, ha kiengedett hajjal viseljük őket.

A kilencvenes évek pattintós hajcsatjai nőiesebb formában térnek vissza. Az arcra vezetik a tekintetet, és divatossá teszik a frizurát, hiába nem csináltunk vele semmit.

Bármilyen organza vagy szatén dekorszalag alkalmas arra, hogy változatosabbá tegye a frizuránkat. Sokféleképpen variálható, de a szimpla copfon is jól mutat.

Nem telhet el tavasz masni nélkül, mely romantikus hangulatot csempész a megjelenésünkbe. Előnye, hogy még a szélfútta frizurában is jól mutat, és elég csak pár tincset összefogni vele.

Egy színes kendővel sokféleképpen változatosabbá tehetjük a frizuránkat, ráadásul a kendősál, mint kiegészítő, soha nem megy ki a divatból.

A retró harapós csat idén újra fénykorát éli, de ne érjük be a mezei darabokkal. Válasszunk csillogósat, fémszínűt vagy virágmintásat.

Hullámcsat szinte mindenkinél akad otthon, ami kreatív frizuraötletekhez adhat inspirációt.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés