Az ing sokoldalú ruhadarab, rengeteg stílusban variálható, ráadásul könnyen alakítható, így nem egyhangú a viselése. Kis rafinériával nagyon szép blúz lesz a megunt fazonból, ehhez azonban nincs szükség szabásra-varrásra.

hirdetés

A fényes anyagú, selyemhatású ing már jó ideje népszerű a divatban, csupán a nyári szezonban szorult kissé háttérbe a viselése, érthető módon. Hamarosan azonban újra elő lehet kapni az efféle elegáns, mégis lezser darabokat, így ezt a trükköt érdemes eltenni az ősz kezdetére!

Nőies ing viselése másképp: pár mozdulat, és egy lágy fazonú blúzt kapsz belőle

A szatén- és selyemhatású ing roppant nőies kreáció, ami a farmernadrágot is képes elegáns színben feltüntetni. Kora ősszel remekül kombinálható egy ilyen lenge darab, de nem csak azzal teheted változatosabbá, ha más-más stílusban variálod, hanem a megszokottól eltérő módon is felveheted.

 

A videóban pár pillanat alatt csodás blúz lesz belőle, ami tökéletes viseletet biztosít az irodába. Elegáns alkalmakkor éppúgy elsüthető, sokkal különlegesebb így az ing fazonja.

A művelet egyszerű: vedd fel fordítva az inget, az alját húzd át a nyakán, amivel egy kis csavart viszel bele, hátul gombold össze a ruhaneműt, majd a gallérját tűrd be kényelmesen.

 

Bármikor megbolondíthatod így az egyszerű ingfazont, ám a szép esés miatt nem árt, ha könnyed, lágy anyaggal rendelkezik. Az így kialakított blúz tökéletesen passzol a sikkes A vonalú nadrágokhoz, fehér farmerekhez, de a maszkulin hatású kosztümnadrágokat éppúgy feldobja, és kifinomult, nőies megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés