Magas, teltkarcsú alkat esetén sokat számít a derékhangsúlyos, nőies öltözködés, amely előnyösen lágyítja a vonalakat.

hirdetés

A teltkarcsú alkat, pláne, ha arányos homokóra, nem igényel ravasz praktikákat az öltözködés terén, ám vannak kivételek, amikor nem árt trükközni egy kicsit, hogy előnyös, ízléses hangsúlyt kapjanak a nőies, kerekded idomok. Bruna Rego jó érzékkel válogat a divatos fazonok közül, általában olyan darabokat visel, amelyek szépen kiemelik hosszú lábait és karcsú derekát, ezáltal karcsúsítják vonalait.

Noha a blogger alakja nem szorul nagy slankításra, széles hát, dús keblek és hangsúlyos csípő esetén nem árt kiegyenlíteni az arányokat, nehogy robusztusnak tűnjön a sziluett egy rossz fazonválasztástól.

Míg a filigrán, törékeny típusú nőknek főként arra kell figyelniük, hogy ne tűnjenek el a bővebb, lezserebb ruhadarabokban, a magas, „erős” testalkatúak számára a megjelenés finomítása a cél, ennek érdekében pedig nem mindegy, milyen arányban tagolják az alakot a lengébb, bő szabású kreációk.

A teltkarcsú alkat nőies vonalait nem érdemes elrejteni: előnyös öltözködés divatos fazonokkal

A csinos blogger nem csak stílusosan, hanem az alakjának megfelelően öltözködik, csodásan hangsúlyozza nőies idomait. Van két aranyszabály, amit mindig betart: az egyik, hogy a bővebb fazonú cuccokat testre szabott, vagy egyenes szabású darabokkal ellensúlyozza, a másik pedig, hogy kiemeli, látványosabbá teszi a derékvonalát.

Gyakran támaszkodik a lefelé szűkülő, deréktól bővülő fazonpárosításokra, és amikor olyan szoknyát vagy ruhát visel, amely kiadja a csípőjét, gondosan ügyel a testvonal tagolására.

Erre azért van szükség, mert kár lenne szélesítő öltözékekkel lefaragni optikailag a testmagasságából, hiszen úgy zömökebbnek, vaskosabbnak tűnne a sziluettje.

Bruna Rego a légiesen könnyed anyagok előnyét is kihasználja, a lágy esésű blúzok és ruhák ugyanis szépen finomítják a vonalakat.

Hangsúlyos csípőjét olykor átlós , egyenes vagy A vonalú szabásokkal lágyítja, anélkül, hogy elrejtené kerekded formáját. Az átlós, a V alakú és az átlapolt dekoltázs különösen előnyös számára, a legapróbb részletekkel is fokozni tudja a nőiességet.

A színek összhangjára szintén nagyon ügyel a blogger, ami nem csak a harmonikus, kifinomult megjelenést, hanem a karcsúsító fazonok érvényesülését éppúgy garantálja.

A különbség jól látható, mennyivel szélesebbnek, zömökebbnek tűnik az alakja, ha kizárólag lezser holmikból áll a szettje.

Teltkarcsú testalkat esetén kifejezetten előnyt jelent a nőies öltözködés, ami annyit tesz, hogy a sportos stílusba is érdemes beemelni derékhangsúlyos, alakkiemelő fazonokat.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés