Nem minden menyasszony álmodozik mesébe illő báli ruháról, különösen, ha az esküvő stílusa nem igényli a nagy puccparádét. Visszafogottan elegáns, vagy lenge, nyárias kreációk után nem muszáj a drága szalonok kínálatában keresgélni.

Amikor beindul a nyári szezon, a szabadtéri, és kerti partival egybekötött esküvők egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Sok pár választja manapság a kis költségvetésű, kertben, vagy tóparton tartott, kötetlenebb szertartást, amit később egy laza összejövetellel, vagy szűk körű vacsorával ünnepelnek meg.

A vízpartra, erdei tisztásra, vagy vidéki pajtába szervezett lakodalomhoz nem igazán illenek a pazarul feldíszített, hercegnős ruhák, de sok ara pont azért választja a lazább helyszínt, mert egyszerűen nem tart igényt az előkelő cicomára.

Ha szeretnéd kevesebb szervezéssel megúszni az esküvőt, és nem szívesen járod végig a szalonokat, egyszerűbb út lehet számodra, ha valamelyik divatmárka üzletéből szerzed be a ruhádat. Így nem kell foglalóznod, vagy többszöri ruhapróbán részt venned, mégis divatos és elegáns lehetsz a nagy napon.

Egy szabadtéri esküvő ugyan lazább, és a menyasszonytól is kényelmesebb fazont kíván, ettől függetlenül a ruha anyaga nagyon fontos. Bár néhány fast fashion divatüzlet már foglalkozik esküvői ruhákkal, és megbízható minőséget hoz, általában nem árt vigyázni, nehogy könnyen gyűrődő anyagba botoljon az ember. A most divatos csipkével, tüllel, szaténnal és selyemmel nem lehet hibázni, hiszen nőiesen elegánsak, és a legegyszerűbb szabásokat is feldobják.

Az új kollekciók romantikusan bájos, és drámai, vintage stílusú ruhafazonokat is tartogatnak, melyek csodásan passzolnak a nyári esküvőkhöz.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés