Visszatér a nyolcvanas évek népszerű trendje, ami az ékszerek terén hoz változást, a jelek szerint a nagy fülbevalók lesznek a tavaszi divat kedvencei.

hirdetés

A neonszínű bizsuk szerencsére hamar feledésbe merültek, és azóta sem nagyon kívánkoznak vissza a köztudatba, ám a nyolcvanas évek feltűnő kiegészítői nem tűntek el nyomtalanul. A korszak videóklipjeiből, divatmagazinjaiból már jól ismert nagy fülbevalók megújult formában térnek vissza a divat színterére, ahogy azt világossá tették a neves divatházak a tavaszi kollekciók bemutatásakor.

A nagy fülbevalók lesznek a tavaszi divat kedvenc kiegészítői

Az erős kontrasztokon, ellentéteken alapuló stílusmixek szívesen élnek a letisztult és a feltűnő darabok összekapcsolásával, így a hatalmas, látványos fülbevalók a visszafogott, egyszerű, valamint a retró öltözékek kiegészítésére is tökéletesen alkalmasak.

 

A Saint Laurent tavaszi-nyári kollekcióját például teljes mértékben átszövi a nyolcvanas évek hangulata. Ebből a repertoárból remekül elleshető, hogyan lehet igazán stílusosan viselni a feltűnő kiegészítőket. A széles vállszabású blézerek, a derékhangsúlyos, szafaristílusú ingek és overallok, valamint a hátrasimított, lenyalt frizurák határozott, de letisztult vonalába pimasz fűszerezést csempésznek a látványos fülbevalók.

Csupán az ajkakat kiemelő rúzs és néhány ékszer kap hangsúlyt az öltözékben, ezek a nőies elemek pedig jól ellensúlyozzák a fazonokra jellemző maszkulin stílusjegyek karakteres, erőteljes hatását.

A legtöbb világmárka divatbemutatóján tetten érhető volt az új trend kibontakozása, a nagy fülbevalók minden bizonnyal a tavaszi-nyári divat kedvencei lesznek idén. Ezek a feltűnő darabok az utcai trendekbe is szépen átültethetők, a Saint Laurent stílusesszenciáját követve, a letisztult, határozott vonalvezetésű szettek kiegészítéseként abszolút jól működnek, nem keltenek giccses hatást.

Kiemelt képek: Francois Durand/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés