A lecsengő tavalyi trendek helyett izgalmas darabok érkeznek 2024-ben, amelyek garantáltan felpezsdítik a mindennapi megjelenést. Lássuk, hogy mitől kell búcsúznunk, és mivel helyettesíthetők a divatjamúlt fazonok és kiegészítők.

hirdetés

A divat hullámzása idén abszolút érzékelhetővé vált, a tavalyi trendek között ugyanis számos olyan lecsengő ruhadarab és kiegészítő van, aminek búcsút kell intenünk. Bánkódni azonban semmiképp nem érdemes, hiszen a felfrissült repertoár legalább annyira izgalmas és egyedi fazonokkal, kreációkkal dobja fel a hétköznapi megjelenést.

Lássuk, melyek azok az idejétmúlt darabok, amik most egy ideig a szekrény mélyére kerülnek! Nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, hogy a kis méretű, visszafogott fülbevalókat és az aprócska, letisztult táskákat idén sokkal monumentálisabb, feltűnőbb kiegészítőkre kell cserélni. A retró trendek őrületes lendülettel érkeztek meg a 2024-es divatba, megújult, modern formában tarolnak a hatvanas, a hetvenes, illetve a nyolcvanas évek menő darabjai.

Bármilyen meglepő, a fekete harisnyáktól is búcsúzunk idén, ugyanis a régen látott színes verziók most az utcai megjelenésbe is simán beleférnek. Ha még kislányként hordtál utoljára piros vagy kék harisnyát, itt az ideje újból bevállalni a menő, feltűnő kiegészítőket! De nem minden marad velünk, ami harsány és ütős, a szakértők szerint ugyanis a Barbiecore trend határozottan a végét járja. A vibráló pink cuccok helyett inkább az elegáns burgundi hódít idén, Barbie pedig egy időre nyugdíjba vonul.

A bumfordi edzőcipők is háttérbe szorulnak, noha a vastag talpú loaferek egyelőre maradnak a népszerűségi listán. A clean girl aesthetic trend is lecsengőben van. A visszafogott, letisztult elegancia más formában jelenik meg a hétköznapokban, amit a mob wife stílus meglepően erős térhódításának tudhatunk be. A nagy visszatérőnek számító platformos magas sarkú cipőktől ismételten elbúcsúzunk egy időre, egy sokkal visszafogottabb, franciás fazon kerül fókuszba a tavaszi időszakban.

Ezek a darabok jönnek a lecsengő tavalyi trendek helyett

Képeken mutatjuk, hogy melyek azok a kiegészítők és ruhadarabok, amelyek hatalmas lendülettel váltják a lecsengő tavalyi trendeket. Izgalmas összhatásban, nőies stílusrészletekben és merész, vagány kiegészítőkben idén sem lesz hiány!

 

Idén a retró trendek szó szerint felforgatják az utcai divat ruhakínálatát, ráadásul nem is akárhogyan. A hatvanas évek letisztult eleganciája mellett a nyolcvanas évek menő, vagány és merész darabjai is előtérbe kerülnek 2024-ben. Ennek köszönhetően a divat összegyúrja a különböző stíluselemeket, amitől minden kissé kuszának, a megfelelő kombinációban mégis egységesnek hat. Az idei év rendkívül izgalmasnak ígérkezik, s noha búcsút intünk néhány tavalyi kedvencnek, a nagy visszatérők és az új fazonok sem okoznak majd csalódást.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés