A divat egyik alapvető igazsága, hogy sohasem változik, csak ismétli önmagát. A ’80-as évek trendjei visszatértek, és a ruhák után, most az ékszerek következnek. Az idei fülbevaló divat pedig az, amit a nők negyven évvel ezelőtt is hordtak.

hirdetés

Hatalmas gyöngyök, neonszínek, és geometrikus formák, ezek jellemezték a fülbevaló divatot a ’80-as években. Idén újra divatosak a hangsúlyos fülbevalók, amelyek könnyen feldobják a legegyszerűbb összeállításokat is. Most mutatunk pár darabot inspirációként, amelyekhez hasonlóakat szinte bármelyik üzletben be lehet szerezni.

Gyöngyös fülbevalók

A gyöngyök sosem mennek ki a divatból, hiszen elegánsak és nőiesek, de most nem a klasszikus, és visszafogott ékszerekre kell gondolni. Ha gyöngyről van szó, akkor lehetnek minél nagyobbak, vagy akár egyszerre több is. Bármihez lehet őket viselni és elegánsabb eseményekre is tökéletesek.

Élénk színek

A neonszínek évek óta minden nyári szezon egyik alapját képezik. Idén a ruhák mellett az ékszereknél is megjelent ez a trend. Csodásan mutatnak, akár farmer-pólóval is, de vibrálóan élénk ruhával is remekül párosíthatóak.

Geometrikus formák

A ’80-as években a nők imádták a geometrikus formákat, most ez visszatért, és egy darabig itt marad. Nyáron egyszerű ruhával, míg ősszel blézerrel és nadrággal is remek viselet.

Óriási virágok

Nincs nyár virágok nélkül! Idén ezek is lehetnek hatalmasak és hangsúlyosak, és készülhetnek szinte bármiből.

Kövek minden mennyiségben

Természetesen nem hiányozhatnak a hatalmas kövekkel kirakott fülbevalók sem. Ideálisak hétköznapokra, de éppúgy nagyszerűen feldobhatnak egy elegáns szettet.

 

Bár a kiegészítők halmozása az elmúlt években nagy divat, de az óriás fülbevalókkal nem szükséges egyszerre más ékszert viselni, mivel már önmagukban elég hangsúlyosak.

Nyitókép: Christian Vierig / Getty Images

  • Megosztás:
hirdetés