Az új kollekciók egyértelművé teszik, hogy a rövidnadrág nagy hangsúlyt kap tavasszal, ám most, télen éppúgy elsüthető a feltörekvő trend, amihez remek tippeket adnak ezek a street style fotók.

hirdetés

Nemcsak a 2024-es tavaszi-nyári kollekciókban látszik körvonalazódni az új trend, a párizsi és milánói divathét közönsége szintén ízelítőt ad a rövidnadrág viselésének lehetőségeiből. Bár az elmúlt napokban a férfidivat uralta a divatnagyvárosok kifutóit, a bemutatókra hivatalos vendégek között szép számmal előfordultak hölgyek is, akik már a tavaszi divat alapján állították össze sikkes, extravagáns és lezser öltözékeiket. Sokan érkeztek steppelt sortban vagy rövidre szabott szövetnadrágban, izgalmas szettjeikkel pedig előrevetítik a következő szezon slágerirányzatait.

Ilyen lesz a rövidnadrág, ami már most bekerülhet a divat vérkeringésébe, hiszen jól kombinálható harisnyával és hosszú szárú csizmával. Sportos, lezser stílusmixekben úgyszintén helyet kaphatnak a különleges sortok, melyek könnyedén összehangolhatók a vastag dzsekikkel, illetve a meleg pulóverekkel. Ahogy a képeken is látszik, érdemes összecsengő árnyalatokkal, színritmussal egységessé tenni az eklektikus stílusképet.

Rövidnadrág télen és tavasszal: befutott a trend, és máris népszerű

Bár nem új keletű módi, ha télen és tavasszal is bekerül az öltözékbe a rövidnadrág, idén kissé bohém fordulatot vesz a trend. Míg korábban nőies és elegáns stílusban tálalta a divat, ezúttal a lezserebb, extravagánsabb réteges öltözékekben is helyet kaphatnak a sortok.

 

Hótaposóval, színes harisnyával, steppelt dzsekivel és garbóval egyaránt összeboronálhatod a rövid szárú nadrágokat, arra azonban ügyelj, hogy előnyösen tagolják a testvonalat a különféle fazonú ruhadarabok és lábbelik.

Laza stílusmixekhez, valamint letisztult és nőies összeállításokhoz egyaránt szuper tippeket adnak a divatheteken készült street style fotók.

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés