Céline Dion stílusa igazán nőies, az énekesnő azonban az extrább, egyedibb darabokat sem szorítja háttérbe. Remek érzékkel zsonglőrködik a divatos holmikkal, minden szettjébe belecsempészi valahogy a kifinomult eleganciát.

hirdetés

Céline Dion nevét hallva a legtöbben kapásból a Titanic főcímdalára, a My Heart Will Go On című számra asszociálnak elsőként. Bár tény, hogy ez a leghíresebb és legismertebb dal, ami az énekesnő hangján keresztül egészen a szívekig hatol, Céline Dion számtalan gyönyörű dallal örvendeztette már meg rajongóit karrierje során. Nem csupán varázslatos orgánuma miatt érdemes rá felfigyelni, egyedi, sikkes stílusa éppúgy megérdemli a reflektorfényt.

Az elmúlt időszakban leginkább gyógyíthatatlan betegségéről szóltak a hírek, ám Céline Dion nem tűnt el egészen a nyilvánosság elől, rendszerint döbbenetes akaraterőről tesz tanúbizonyságot. Bár csak ritkán jelenik meg a nagyközönség előtt, ám amikor felbukkan, azt mindig emelt fővel, elképesztően sikkesen és kifogástalan összeállításokban teszi. Legutóbb az idei Grammy-gálán láthatták a rajongók, ahol a tömeg üdvrivalgásban tört ki az énekesnő láttán.

Céline Dion stílusa egyedi és kifogástalanul sikkes

Céline Dion soha nem ad lejjebb a nőies, stílusos megjelenésből. Ahogy azt az álmát sem adta fel, hogy a betegsége ellenére visszatérjen egyszer a színpadra, úgy a sikkes összeállításokról sem mond le a nehézségek miatt. Mindig egyedi, emlékezetes összeállításokban jelenik meg a fontos eseményeken. Nem riad meg a merészebb, feltűnő kreációktól, minden egyes szettbe belecsempészi a kifinomult eleganciát.

Bátran variálja az élénk árnyalatokat, határozottan követi a divat és a trendek változását, ám mindezek mellett rajong a klasszikus vonalvezetésű, időtálló ruhákért. A galériában összegyűjtöttük a kedvenc összeállításainkat Céline Dion ruhatárából.

 

Céline Dion öltözködése sokáig összhangban állt visszafogott, érzelmes dalaival, ám az elmúlt években sokkal merészebb vizekre evezett a divatot illetően. Egyre bevállalósabb lett, s noha nem mondott le a klasszikus eleganciáról, egyre gyakrabban spékeli meg szettjeit egy kis izgalmas fűszerrel. A látványos árnyalatok, a merész fazonpárosítások és a vagányabb darabok éppúgy helyet kaptak a ruhatárában.

A merészebb stílusmixek és az egyedi szettek nagyon menőnek tűnnek első ránézésre, ám lássuk be, a feltűnő holmikat tudni kell viselni. Céline Dion a maga dívás, határozott és nőies megjelenésével pontosan tudja, hogy miként kell megjelenni a nyilvánosság előtt. Rajta semmilyen extrémebb ruha nem hat túlzónak, zseniális érzékkel hordja a gyönyörű, egyedi darabokat.

A benne lakozó nőiesség és mérhetetlen akaraterő a megjelenésén és az öltözködésén is egyértelműen érzékelhető. Amellett, hogy az egyik legszebb hangú, legsikeresebb énekesnőként tartja számon a szakma, Céline Dion igazi divatikonná nőtte ki magát az elmúlt években, s reméljük, hogy még sok izgalmas és egyedi összeállítást láthatunk tőle a jövőben.

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés