A műbőr darabok ma már nem csak a vagány stílust képviselik a divatban. A divatos bőrhatású cuccok idén a nőies megjelenés részét éppúgy képezhetik.  Télen sem kell hiányolni a jól kombinálható kreációkat, mutatjuk, mivel kecsegtet a kínálat!

hirdetés

A műbőr cuccok a múltban egyet jelentettek a lázadó vagánysággal, és mivel a nyolcvanas-kilencvenes években még gyerekcipőben járt a bőrhatású anyagok gyártása, gyakran az olcsó hatású külsőt jelentették. Éppen ezért a műbőr sokáig távol maradt a kifutótól, a kabátok ritkán kerültek be a nőies ruhatárba, annak ellenére, hogy mennyire praktikusak.

A bőrutánzó holmik kissé lerombolt renoméját pár éve állították helyre a divatházak, mivel a legnagyobb márkák egymás után lepték meg a közönséget műbőrből szabott kreációkkal. A klasszikus dzsekik mellett ma már vásárolhatunk inget, egészruhát, szoknyát vagy nadrágot. Emellett a színekkel is bátran játszadoznak, már előkerül a barna, bézs, a lila és a zöld.

A műbőr darabok pillanatok alatt felpezsdítik a megjelenést

A műbőr darabok kitűnő stílusfűszernek számítanak, mivel egy plusztextúrát, izgalmat adnak a megjelenésnek. Még a legegyszerűbb fekete bőrhatású pantalló is képes teljesen felpezsdíteni az összképet, még akkor is, ha csak egy garbót kapsz fel. Rendkívül jól mutatnak a kötött szvetterekkel, mellényekkel, kardigánokkal, ám a blúzokkal, lazább felsőrészekkel úgyszintén összeboronálhatod őket.

 

Télen főszerepet kapnak a kabátok, a steppelt és a szőrmefelöltőkkel egyaránt házasíthatók a ruhadarabok. Szoknyák tekintetében igazán változatos a felhozatal, porondon vannak a hosszabb midi fazonok és a rövidebb, pliszírozott kreációk.

A szezon nagy kedvenceinek az egészruhák számítanak, ezek pillanatok alatt megoldják a ruhaválasztást. A legtöbb kreációt könnyen rétegezheted, jöhetnek a vékonyabb felsőrészek, szvetterek és a kabátok. Nagyon jól mutatnak vagányabb bakanccsal vagy magas sarkú csizmával. Az ingek, ingkabátok is tartogatnak izgalmakat, remekül feldobják a megjelenést.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Edward Berthelot / Getty Images. 

  • Megosztás: