Kinek ismerős a nincs egy göncöm se szindróma, miközben a ruhásszekrény szemmel láthatóan nem ezt mutatja? Hát igen, mi nők hajlamosak vagyunk túlkomplikálni az öltözködés kérdését, pedig néhány alapdarabbal, ami a szekrény felét se foglalja el, már hetekre fel lehet öltözni.

Nőies szettek néhány kulcsdarabból

Közeledik a tavasz, így egyre gyakrabban kerül majd elő a miniszoknya, igaz, még csak harisnyával, de máris sokkal változatosabbá téve a megjelenést. Legyen ebből egy vagy két bombabiztos darab, amit nagyszerűen variálhatsz már néhány kulcsdarabbal is.

A következő videóban nagyon jó példákat láthatsz ennek a megvalósítására, amiben a főszerepet egy fekete bőrszoknya játssza. Ezt, a videó készítője mindig más felsővel variálja, amik között az ing, a póló, a garbó, a blézer és egy hosszabb-rövidebb fazonú pulóver szerepel. Egyféle darabból több színben is lehet otthon, így még könnyebbé teszed a vásárlást, de mégis más és más hatást érhetsz el minden nap.

Cipő tekintetében egy bokacsizma és egy hosszú szárú csizma jöhet jól, de a sportosan elegáns hatásért szolid edzőcipő is szóba jöhet. Ehhez hasonló szettekkel közel két hétre felöltözhetsz, és nem kell hozzá felvásárolni egy egész üzletet. Nagyon nőies, csinos és változatos megjelenést kreálhatsz, amivel egy időre megoldhatod az öltözködés állandó problémáját.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés