A francia divatblogger stílusa és divattrükkjei nem csak 40 felett adnak inspirációt a hétköznapi összeállításokhoz. Trendi, nőies szettjeiből bárki ihletet meríthet.

hirdetés

A francia divatblogger stílusát negyven felett éppúgy a természetes lazaság és a könnyed nőiesség jellemzi. Nem csak a saját korosztályának ad inspirációt zseniális öltözékeivel, a fiatalabb és az idősebb nők éppúgy ihletet meríthetnek a szettjeiből.

Bár nyomon követi az aktuális trendek alakulását, minden részletet a saját ízlésére formál. Szuperül kombinálja a divatos holmikat, a nyári szezon kulcsdarabjaira építi a hétköznapi összeállításokat.

A francia divatblogger stílusa nem csak 40 felett inspiráló

A megnyerő és méltán népszerű francia stílus alapja, bármilyen meglepő is ez, az egyszerűség. A szetteket nem érdemes túlgondolni, elegendő minden összeállításba csupán egy-egy olyan ruhadarabot csempészni, amitől egy kicsit különlegesebbé, nőiesebbé vagy egyedibbé válhat a megjelenés. A divatblogger szimpla stílustrükkökkel, nyári kulcsholmikkal éri el a lehengerlő összhatást.

Nem visel extravagáns cuccokat, jóformán még a színeket is mellőzi a ruhatárából. Ízléses szettjeiből nem csak a saját korosztálya meríthet inspirációt, ugyanis ezek a divatos holmik nem kizárólag negyven felett számítanak népszerűnek . Kortalan, időtálló és letisztult outfiteket állít össze, amelyek sikkes, kifinomult megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Rövidnadrágok

A rövidnadrágok klasszikus viseletnek számítanak a nyári időszakban. A legtöbben inkább a sportos kategóriába sorolnák őket, hiszen egy szoknyához képest valóban lezserebb hatást keltenek, ám a megfelelő kombinációban kifejezetten stílusossá és elegánssá válnak.

A francia blogger gyakran viseli őket ingekkel és nőies kiegészítőkkel, az összhatás így egészen más hangulatot kölcsönöz a megjelenésnek.

Retró ruhák

A retró, kilencvenes évek stílusát megidéző ruhák roppant kelendőek idén. A spagettipántos darabok abszolút hozzák a francia sikk alaphangulatát, ráadásul kifejezetten kényelmesnek bizonyulnak kánikulában, miközben eleganciát sugároznak.

Elegáns kiegészítőkkel komolyabb, szalmatáskával és papuccsal nyáriasabb külsőt kölcsönöznek.

Minden, ami csíkos

Ha már francia stílus, természetesen a csíkos cuccok sem maradhatnak el. A csíkos felsők ugyanolyan divatosak, mint a tavaszi időszakban, csak most érdemes atlétafazonban beszerezni őket. A laza, bő szabású csíkos ingek tökéletes választásnak bizonyulnak még a melegebb napokon is, a csíkos ruhákkal pedig különösen fel lehet turbózni a megjelenést.

Öltönymellény

Az öltönymellény alapvetően egy elegáns darab, ám mára abszolút hétköznapi viseletté nőtte ki magát. A nyári szettekben zseniálisan mutat, a francia stílusrészletek egyik legkülönlegesebb fazonja idén. Nagyon változatosan viselhető, a blogger nadrágos és szoknyás szettekben éppúgy beveti.

Lenvászon holmik

A lenvászon darabok óriási lendülettel tértek vissza az utcai divat színterére, harminc, negyven, ötven és hatvan év felett éppúgy trendinek számítanak. Kényelmesek, sikkesek és kellőképpen lezserek egy forró nyári naphoz, miközben abszolút nőies, stílusos összképet teremtenek.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés