A kötött és horgolt ruhák ideje még nem járt le, a vékonyabb, könnyedebb verzióikat tavasszal is szuperül variálhatod. Mutatunk néhány sikkes, inspiráló összeállítást.

hirdetés

Kötött, horgolt ruhák tavasszal

Habár a kötött holmik abszolút téli kulcsdarabnak számítanak, még a tavaszi szezonban sem jár le az idejük. A változékony időjárásból adódóan reggelente, illetve este is jól jönnek a meleg rétegek, ráadásul a vastagabb cuccok nemcsak praktikusak, de kifejezetten stílusosak is tudnak lenni a lengébb holmik mellett.

Elképesztően izgalmasan variálhatod a kötött pulóvereket és mellényeket, de a horgolt egészruhákat éppúgy érdemes bevállalni, hiszen különlegessé teszik az átmeneti szetteket. Bár sokan már látni sem bírják ilyenkor a melegebb holmikat, bizony még az unásig hordott darabok is nagy meglepetést tudnak okozni, ha másképpen kombinálod azokat, a könnyedebb tavaszi szettekben például egészen más fényben tetszelegnek.

A galériában összegyűjtöttünk néhány stílusos, extra nőies összeállítást, amelyeket a kötött, illetve horgolt ruhadarabok tesznek igazán különlegessé. Lezserebb és elegánsabb összeálításokban éppúgy jól mutatnak a télies cuccok, a kombinációk stílusa azonban cseppet sem a fagyos időket idézi, sokkal inkább a frissítő, üde tavaszi hangulatot hozzák.

 

A kötött ruhákat könnyedén kombinálhatod mokaszinekkel és loaferekkel, melegebb időben pedig a szandálok és a szalmatalpú cipők is előkerülhetnek a szekrényből. Ha elegánsabb megjelenésre vágysz, a hosszú darabokat körömcipővel, illetve kifinomultabb kiegészítőkkel boronáld össze.

A kötött pulóvereket és mellényeket bátran variálhatod a lengébb szoknyákkal és ruhákkal, nem kell megijedni a látványosan eltérő anyagoktól. Ez is egyfajta stílusmix, ráadásul hihetetlenül divatos idén, nem lehet hibázni a merészebb kombókkal sem. Sokszor az is elég, ha csak a hátadra kötöd a vastag pulóvert, a francia nők stílustrükkje igencsak felpezsdíti a tavaszi öltözékeket.

Kosztümszettekben, rövidnadrágos vagy miniszoknyás összeállításokban éppúgy bevetheted a vastagabb és finomabb kötésű, valamint a szellősebb horgolt ruhadarabokat, az összkép kifejezetten egyedi és izgalmas hatást kelt majd. Nem kell élből elvetni a télen viselt holmikat, az átmeneti szezonban új szerepet kaphatnak, s ezáltal a klasszikus tavaszi összeállítások szintén merészebb irányba mozdulhatnak. Idén rendkívül kísérletező a divat, s amíg nem köszönt be a kánikula, érdemes bevetni a legnőiesebb kötött alapdarabokat.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés