Egyetlen csinos pulóverruha segítségével akár az egész őszi szetted letudhatod. Egyáltalán nem unalmas, ha ezekkel a ruhadarabokkal kombinálod az átmeneti időszakban. Mutatunk egy kis inspirációt!

hirdetés

Pulóverruha ősszel stílusosan, sikkesen

A pulóverruha gyakorlatilag egy hosszú kötött pulcsi, ami azonban egészen más hatást kelt a klasszikus felsőkhöz képest. Hihetetlenül nőies, elegáns és izgalmas, ráadásul rendkívül változatosan variálhatod az őszi szettekben. Cseppet sem unalmas, csak érdemes merészebben, kreatívabban kombinálni, s máris különlegesebbé, egyedibbé varázsolja a megjelenést.

Elképesztően praktikus, hiszen jóformán egyetlen ruhadarab segítségével letudhatod a napi szettedet. Rövid és hosszú csizmákkal egyaránt jól mutat, harisnyával vagy comközépig érő zoknival éppúgy megbolondíthatod az összképet. Az, hogy szélesíti-e az alakot a vastag, kötött anyag, leginkább fazonfüggő.

Az egyenes szabású darabokkal tényleg nem árt óvatosan bánni, hiszen a vastag anyag alatt elvész a nőies sziluett, nem látható a karcsú derékvonal. Ilyenkor érdemes övvel szűkíteni a területet, így a ruha is egészen másként mutat, sokkal nőiesebb, csinosabb hatást kelt.

Nem mindegy, milyen kabáttal boronálod össze, sőt, annak fazonja különösen lényeges. A hosszú ballonkabát vagy szövetkabát például szépen nyújtja az alakot, persze a rövidebb fazonú blézerek, mellények és kabátkák sem tiltólistásak, sőt! Csak arra kell figyelni, hogy a kabát hossza ne tömörítse az alakot, lehetőleg a legkarcsúbb területre hívja fel a figyelmet.

Attól függően, hogy mivel viseled, a pulóverruha egészen más stílusokban tetszeleg. Magas szárú csizmával nőies, magassarkúval elegáns, bakanccsal pedig vagány. Blézerrel kombinálva szintén az elegancia vonalán mozog, míg egy ütős bőrdzsekivel máris merészebb hatást kelt. Tulajdonképpen elegendő a szekrényben lapuló kulcsdarabokkal trükközni ahhoz, hogy a kötött ruha ne váljon unalmassá.

Ha egy kissé különlegesebbé szeretnéd tenni az összképet, érdemes a kötött ruhák alá egy hosszabb inget, vagy éppen ingruhát felvenni. Az alul kikandikáló inganyag elképesztően feldobja a megjelenést, teljesen más formát ölt felette a klasszikus, kötött pulóverruha. Ezzel tulajdonképpen a réteges öltözködést is kipipálhatod, miközben nem kell tartanod attól, hogy a megjelenésed slampos lesz, vagy hogy a vastag anyag lerombolná a nőiességet.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés