Eljött az évnek azon időszaka, amikor a csúnya ünnepi pulóver is előkerül a szekrényből. A különböző mintázatú felsők között hatalmas a verseny, a legmerészebb verziók diszkófénnyel villognak, míg máskor Rudolf, a rénszarvas hatalmas piros orra ékeskedik rajtuk. A klasszikus karácsonyi darabokat nehéz csinosan viselni, azonban Jennifer Lopez megmutatta, hogy a csúnya pulcsi is teremthet sikkes, nőies összképet, ha az ember lánya ügyesen kombinálja.

hirdetés

Jennifer Lopez előcsalogatta a karácsonyi pulcsi nőiességét

A karácsonyi pulcsik számtalan családban dobják fel az ünnepi hangulatot. Ilyenkor kicsik és nagyok egyaránt felveszik a lehető legrondább, csicsás díszítéssel ellátott felsőjüket. Noha alapvetően egyik kötött holmi sem túlzottan nőies vagy sikkes, nagyon sokat számít, hogy az ember milyen darabokkal kombinálja őket.

Jennifer Lopez remek stílustippekkel szolgál, ha valaki nem szeretné mellőzni a vicces, bájos karácsonyi hagyományt, de a nőies megjelenésből sem adna lejjebb. Fantasztikus érzékkel kombinálta a retró mintás darabot. Miközben a legtöbben farmernadrággal vagy egy szimpla fekete alsóval viselik, az énekesnő kicsit merészebb párosítást dobott össze.

Képek: James Devaney/GC Images/Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

 

Jennifer Lopez stílustrükkje kissé merészebb, vagányabb összképet eredményez. A sejtelmes, áttetsző tüllszoknya elképesztően dögös külsőt kölcsönöz, miközben a vastag, túlméretezett pulcsit szépen beszűkítette a derékvonalnál. Ehhez egy szimpla övet használt. A trükkök nagyon egyszerűek, mégis látványosan csinosabbá teszik az ünnepi öltözéket.

A csúnya karácsonyi pulcsik varázsa nem vész el, ha kicsit sikkesebb, divatosabb ruhadarabok mellett tündökölnek. Az ünnepi hatás mindenképpen garantált, azonban célszerű olyan fazonokat választani, amelyek fókuszba helyezik a csinos vonalakat és a jó stílusérzéket.

Remekül mutatnak egy csinos szoknyával vagy rövidnadrággal, de bőrhatású alsók mellett szintén megállják a helyüket. A legjobb, ha a kiegészítőkben visszaköszön a felső valamely árnyalata. Ez esetben kifejezetten egységes és letisztult lesz az eredmény akkor is is, ha maga a pulcsi esetleg roppant csicsás és zsúfolt hatást kelt.

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

A retró hangulatú Jacquard-mintázatok egyébként most újra divatosak, persze akadnak ízlésesebb, és kevésbé tetszetősebb megoldások is közöttük. Ám a poénból elsütött felsőnek sem muszáj kaotikussá tennie az egész öltözéket.

 

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

Cikkfotók: James Devaney/GC Images/Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés