Vannak olyan téli ruhadarabok, amelyek tavasszal is megállják a helyüket a hétköznapi szettekben, ezért a gardróbfrissítéskor nem szabad a szekrény mélyére száműzni őket. Képeken mutatjuk azokat a sikkes kulcsdarabokat, amelyeknek még nem kell búcsút inteni.

hirdetés

Téli ruhadarabok viselése tavasszal: ezektől még ne búcsúzz el

A tavasz közeledtével lassan mindenki nekiveselkedik a gardróbrendezésnek, azonban még mielőtt a szekrény mélyére száműznéd a téli holmikat, érdemes átgondolni, hogy melyek azok a kulcsdarabok, amiket még simán bevethetsz majd a tavaszi szezonban. Bármilyen meglepő, a meleg öltözködés alapját képező cuccok az átmeneti időszakban éppúgy megállják a helyüket a megfelelő kombinációban. Ebből adódóan a rendszerezés alapos átgondolást igényel.

Ilyenkor már mindenki azt várja, hogy végre felvehesse a légies, könnyed ruhákat. Valóban felszabadító érzés megszabadulni a vastag, tömör daraboktól, ám mindemellett nem szabad elfelejteni, hogy a tavaszi időjárás milyen szeszélyes is valójában. Jól fog jönni, ha néhány téli holmit kéznél tartasz a következő hónapokban!

Képeken mutatjuk azokat a téli kulcsdarabokat, amelyeknek még nem érdemes búcsút inteni. Szuperül mutatnak a tavaszi szettekben, ráadásul kifejezetten praktikusak a hűvösebb napokon.

 

Az időjárás olyannyira változékonnyá vált az elmúlt években, hogy lassacskán nehéz igazán elválasztani az őszi, a téli, illetve a tavaszi szezont egymástól. A hőmérséklet ingadozása a ruhatárakra is hatást gyakorol, ugyanis az átmeneti, illetve a hideg időben viselt holmik igencsak összemosódni látszanak. Télen éppúgy előkerülnek a vékony blúzok és lengébb nadrágok, ahogy tavasszal sem száműzzük a szekrényből a kötött pulóvereket vagy kardigánokat.

A határok egyre inkább elmosódnak az évszakok között, azonban az öltözködés szempontjából ennek megvan a maga előnye. A szezonális holmik keverednek egymással, ezáltal sokkal izgalmasabbá tehető a mindennapi megjelenés. Tavasszal rengeteg téli cuccot tudsz összeboronálni a lengébb darabokkal, a menő anyagkombinációk és stílusmixek pedig egy egészen új összhatást eredményeznek.

Az átmeneti szezon egyébként is a kísérletezés időszaka, ne félj bevetni a téli kulcsdarabokat a következő hónapokban! A légies szoknyák és a kötött pulóverek párosa garantáltan tarolni fog a tavaszi időszakban, ahogy a kardigánok és a hasvillantó topok kombinációja is a nőies megjelenés alapja lesz idén.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés