A kockás ruhák nem csupán az őszi-téli szezonban ultrasikkesek, a tavaszi divat éppen annyira felkapja ezeket a darabokat. Legyen szó blézerről, ingről vagy nadrágról, ez a divatos minta még a legunalmasabb összeállításokat is megbolondítja.

hirdetés

A kockás holmik térhódítása nem állt meg, idén tavasszal éppen annyira sikkesek, mint tavaly ősszel. Remekül kombinálhatók szimpla alapdarabokkal, ráadásul hihetetlenül feldobják a megjelenést, a legunalmasabb összeállításokból is kihozzák a maximumot.

A kockás ruhák minden formában hódítanak tavasszal

Manapság már nem csak egy kockás sállal lehet megbolondítani az összképet, ez a motívum szinte minden ruhadarabon és kiegészítőn felbukkan. Míg a vadabb mintákkal csakugyan könnyen mellé lehet nyúlni, a kockás minta sokoldalúan passzítható össze a különféle darabokkal. Igazi sztár ezen a téren, nem lehet vele hibázni.

 

Egyetlen blézer az egész külsőt megváltoztatja, a lezserebb és szimpla szetteket is elegánssá, nőiessé varázsolja. Egy kockás verzió különösen egyedivé és stílusossá teszi a megjelenést, így mindenképp érdemes beszerezni egy mintás darabot. Bármilyen színben ütőssé teszi az összeállítást, így bátran bele lehet nyúlni a merészebb árnyalatokba is, de a púdertónusok éppúgy sikkesek manapság.

A kockás blézerek még inkább nőiessé teszik a sziluettet, ha egy vastagabb öv kerül a derékvonalra. Mivel manapság az oversize fazonok hódítanak, érdemes bevetni ezt az apró trükköt.

A vastagabb anyagú ingek tavasszal kabátként is remekül funkcionálnak, igazán stílusossá varázsolják a szettet. Begombolva, lazán viselve vagy a vállra dobva szintén elképesztően menő egy kockás ing, garantáltan nem okoz csalódást. Bár kissé sportos, lezser hatást kelt, mégis megbújik benne egy nőies vonal.

A sztenderd kockás, szürke nadrágok mellett befutottak a színesebb verziók is. Ezek az abroszra hajazó darabok igazán különlegessé teszik a megjelenést, s bár elsőre kissé furcsának tűnhetnek, roppant divatosak. Érdemes adni nekik egy esélyt, egy szimpla fehér inggel vagy pólóval viselve cseppet sem harsányak.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés