Milyen legyen a nyitott lábbeli, ami jól passzol a mindennapi szettekhez, és még nyaraláskor is bevethető? Ezek a kényelmes szandálok a nőies stílus kritériumainak is megfelelnek.

hirdetés

Ha már kémlelgetted a nyári cipőkínálatot, bizonyára neked is szemet szúrt, hogy meglehetősen felkapottak idén az ormótlan szandálok, ráadásul a fröccsöntött műanyag verziókkal karöltve a gladiátorfazonok úgyszintén visszatértek a divatba.

Bár ezek a darabok roppant színesek és változatosak, ugyanakkor tökéletesen illeszkednek a lelazulós kiruccanásokhoz és a nyári fesztiválokhoz, ha valamivel univerzálisabb stílusra vágysz, de a nőies megjelenés mellett az is fontos számodra, hogy kényelmes legyen a fazon, az alábbi divatos szandálok remek opcióként szolgálhatnak.

Kényelmes és nőies szandálok körképe: divatos fazonok árakkal

A szandálkérdés egyre sürgetőbbé válik, ahogy melegszik az idő, és nem is olyan egyszerű dűlőre jutni a választással. A kínálatot uraló fazonok között elegáns magas sarkú, pántos gladiátorstílusú, a kilencvenes éveket megidéző szögletes kialakítású, a hetvenes évek divatját felelevenítő platformos, a nyolcvanas évekből visszakacsintó műanyag belebújós, valamint horgolt és espadrilles verziókra bukkanhatsz.

 

A nőies szandálok cseppet sem szorulnak háttérbe, ám ha kifejezetten egyszerű, gyalogláshoz éppúgy alkalmas megoldásra vágysz, ami szoknyához-nadrághoz egyaránt passzol, érdemes jobban beleásni magad a kínálat sűrűjébe.

Bár nem könnyű olyan nyitott darabot találni, amiben felszisszenés nélkül végig lehet csinálni egy rohangálós napot, akadnak azért sokoldalú, nőies stílusba is beültethető szandálok, melyek a hordhatóság szempontjainak éppúgy megfelelnek, avagy viszonylag komfortos kialakítással bírnak.

Az aktuális trendjegyeket finomabb formában megjelenítő, letisztult vonalvezetésű, kényelmes és nőies szandálok közül válogattunk.

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés