Az őszi szezonban ismét kiemelt szerepet kap a blézer, hiszen rendkívül könnyű vele a sikkes és réteges öltözködés. Mutatjuk a boltok legtrendibb kínálatait.

hirdetés

A blézert számos okból lehet sokoldalú ruhadarabnak nevezni. Stílusát tekintve is több lábon meg tud állni, hiszen az elegáns öltözködés egyik kulcskelléke, ám lezser szettekkel éppúgy szuperül viselhető. Továbbá egyszerű, monokróm, és mintás változataikba is könnyű beleszeretni.

A blézer nem csak sikkes, hanem hasznos darabja az őszi ruhatárnak

A blézer segítségével faék-egyszerűségű lesz a réteges öltözködés. Beszerezhetsz például egy vastagabb, bélelt típust, amit akár átmeneti kabátként is használhatsz, amikor hűvösebbre fordul az őszi idő. Egy vékony anyagú, netán kissé bővebb fazon alatt pedig egy garbó és egy pulcsi is megfér.

Ha előkerül a vastag kabát, akkor sem kell félretenni a zakót, hiszen ugyanúgy hordható a meleg holmi alatt. Sőt, a gyakran nem túl meleg szövetkabátokat sokkal szélállóbbá teszi. Ebben az esetben arra ügyelj, hogy a blézer ne feszüljön a hátadon, ha keresztbefonod a karodat magad előtt, máskülönben a kabáttal megspékelve roppant kényelmetlennek, szűkösnek érezheted.

 

Bár a blézer önmagában is rendkívül divatos, fokozhatod a hatást azzal, ha színben és anyagban hozzá passzoló nadrággal viseled. A legtöbb áruházban már kaphatóak sikkes nadrágkosztümök, melyek blúzokkal és elegáns félcipőkkel kombinálva szupernőiesen mutatnak.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés