Bár Gwyneth Paltrow mostanában leginkább sajátmárkás vaginaillat ihlette gyertyájával vonta magára a világ érdeklődését, az Oscar-díjas színésznőre más miatt is érdemes figyelni. Stílusa például az egyik legkülönlegesebb Hollywoodban, amihez nem nagyon találni hasonlót.

Gwyneth Paltrow a saját szabályai szerint öltözködik

Habár nem nagyon gondolja túl az öltözködés kérdését, szettjei mindig valahol a klasszikus és a merész stílus között vannak. Egyfajta hanyag elegancia jellemzi, de a színésznő filozófiája amúgy is az egyszerűség és a kényelem. Saját márkájánál, a Goop-nál, is olyan kollekciók vannak főszerepben, amik nem az aktuális trendeket követik, hanem a nők mindennapi kényelméhez igazodnak.

Azt mondja, a viseletnek elsősorban a funkcióra kell koncentrálnia, így a színésznő a hétköznapokban is lezserül öltözködik. Persze a vörös szőnyegre, fontosabb eseményekre ő sem Birkenstock papucsban megy –amit gyakran látni rajta az utcán-, ugyanakkor észrevenni, hogy mindig a saját stílusának megfelelő öltözékben van, ami plusz magabiztosságot ad neki. Talán pont ettől tűnik mindig olyan bájosnak.

 

Főkép: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin.

  • Megosztás:
hirdetés