Sarah Jessica Parker egyike azon hírességeknek, akiket a legjobban öltözött nők közé sorolnak Hollywoodban. A hétköznapokon és a vörös szőnyegen is mindig kifogástalan a megjelenése az 55 éves színésznőnek.

hirdetés

Sarah Jessica Parker neve összeforrt Carrie Bradshaw karakterével, nem véletlenül, hiszen még mindig tömegek lesnek el divattippeket az ikonikus sorozatból. Sokszor volt meghökkentő és formabontó a megjelenése, ám a szettek nagy része a mai napig megállja a helyét. Ez persze nemcsak a színésznő ízlésének köszönhető, sok múlott a stylistok munkáján. A Szex és New York már lassan két évtizede véget ért, ám az amerikai színésznő továbbra is letaszíthatatlan a legjobban öltözöttek listájáról.

Sarah Jessica Parker nőies szettjei

A frizuráját évek óta változatlanul hordja, és pontosan tudja, hogy melyek azok a fazonok, amelyek a legelőnyösebbek számára. Még mindig elképesztően vékony, így szinte bármi jól mutat rajta, és a színésznőnek nincs is ellenére, ha a ruhája látványosan kihangsúlyozza a nőies vonalait. Nem túl magas, ezért általában olyan kreációkat visel, amelyekkel optikailag nyújtani tudja az alakját.

Igazi divatrajongó, aki szereti meghökkenteni az embereket, ám sohasem esik túlzásba. Kedveli a klasszikus fazonokat, amelyeket rendszerint különleges kiegészítőkkel tesz egyedivé. Kiváló érzékkel keveri a különböző stílusokat és mintákat, amelyekkel bohémságot visz a szerelésébe. Mindig a nőies megjelenésre törekszik, legyen szó vörös szőnyeges eseményről, vagy csak egy átlagos hétköznapról.

 

Kiemelt kép: Efren Landaos/SOPA Images/LightRocket / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés