Sarah Jessica Parker manapság is az egyik legjobban öltözött nő Hollywoodban. Az 56 éves sztár szinte egybeforrt a cipőrajongó Carrie Bradshaw karakterével, és éppoly sikkes, mint a New York-i újságíró. A színésznő a sorozat folytatásában ősz hajjal tér vissza a képernyőre, ezt pedig egy különleges Vogue-címlappal ünnepelte meg.

hirdetés

Sarah Jessica Parkert sokan Carrie Bradshaw karakterével azonosítják, mintha nem csak a szerepe lenne, hanem a valóságos énje. Az 56 éves színésznő hat éven keresztül alakította a csípős nyelvű, cipőmániás újságírót, aki barátnőivel folyton valamilyen vicces szituációba keveredik. A népszerű sorozat idén visszatér a képernyőre. A rajongók már nagyon várják az And Just Like That… névre keresztelt tízepizódos folytatást, mely bepillantást enged a nők bonyodalmakkal teli mindennapjaiba.

Az eredeti Szex és New York óta nagyot fordult a világ, ehhez mérten változtak a barátnők is. A külsőségekre oly sokat adó fő karakterek mindig is arra törekedtek, hogy fiatalabbnak tűnjenek a koruknál, sokan ezért találták meglepőnek, hogy a széria folytatásában Miranda és Carrie őszülő frizurával szerepelnek.

A sorozatban Carrie ruhatárát legjobban az eklektikus és modern jelzőkkel lehetne leírni. Imádta a divatmárkákat, minden összeállítása tartogatott finomságokat, a megjelenése egyszerre volt formabontó és nőies. Rajongott a feltűnő kiegészítőkért, melyek később a színésznő ruhatárában is felbukkantak.

Bár Sarah Jessica Parker sokkal visszafogottabban öltözködik, mint a divatimádó újságírónő, mégis könnyedén felfedezhetünk hasonló divatelemeket a ruhatárában. A Vogue decemberi számának címlapján az 56 éves színésznő egy olyan ruhakölteményt visel, amelyet Carrie-n is simán el tudnánk képzelni. Igazából az egész fotózást a szériában alakított szerepére szabták.

Sarah Jessica Parker feleleveníti Carrie híres fotósorozatát

A fotózás során nem spóroltak a feltűnő kreációkkal, előkerültek a tollak, a hatalmas díszítések és a feltűnő minták. A képek egy része stúdióban készült, ám megjelennek a New York-i utcák, melyeken a sorozatban rengetegszer sétált a színésznő. A fotókat nézegetve rögtön eszünkbe jut az a híres jelenet a filmből, melyben Carrie menyasszonyi ruhákban pózol.

Sarah Jessica Parker az utóbbi időben többször is mutatkozott már őszes tincsekkel. Ez részben a sorozatnak köszönhető, mivel a Szex és New York folytatásában az alkotók nem szeretnék, ha a karakterek fiatalabbnak látszanának a valós koruknál. A történet szerint a barátnők már az ötvenes éveikben járnak, ezért nagyon visszás lenne, ha úgy jelennének meg a szériában, mintha egy cseppet sem változtak volna az idő múlásával.

A Vogue magazin fotózásán úgyszintén megvillannak a deres szálak a színésznő frizurájában. Ez legjobban a címlapon feltűnő, mivel itt egy szoros kontyba fogták a szőkés tincseit.

A színésznő büszkén vállalja az öregedést, a ráncait és a deres frizuráját sem takargatja. Erről már korábban is beszélt, a legfrissebb interjújában pedig elmesélte, hogy nagyon zavarja az a kettős mérce, melyet a nőkkel szemben felállítanak. Úgy gondolja, hogy a hölgyektől még mindig nem fogadták el az ősz frizurát, miközben a férfiaktól ezt természetesnek veszik.

Sarah Jessica Parker teljesen elégedett a külsejével, hiszen az idő kerekét nem tudja visszaforgatni. Ha belegondolunk, az öregedés folyamata mindenkin meglátszik, ez így természetes, ám nem mindegy, hogy sikkesen vagy slamposan idősödik egy nő. Sarah Jessica Parker az előbbi kategóriába tartozik.

A színésznő hozzáállása igazán üdítő, mivel az ősz szálaktól nem válik kevésbé nőiessé. Ugyanolyan magabiztos, mint évekkel ezelőtt, sugárzik belőle a jókedv, látszik, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében. A legújabb fotóiról is átjön ez a pozitív szemlélet, ezzel sokat segít a többi nőnek. Hiszen az őszülés egy természetes dolog, és mindenkinek a saját döntése, hogy elfedi az ezüstös szálakat, vagy sem.

 

Kiemelt kép: Efren Landaos/SOPA Images/LightRocket / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés