A H&M a praktikus alapdarabok mellett a trendekben is otthonosan mozog. A divatóriás minden évben különleges kollaborációkkal lepi meg a divat szerelmeseit. A híres tervezőkkel való közös munka nem az egyedüli izgalmas projekt a márkánál. Az új tavaszi-nyári Studio kollekció kreativitásban túltesz mindenen.

hirdetés

A H&M már évek óta készít különleges kapszulakollekciókat, pár éve pedig a Studio kollekció keretein mutatják be minden szezonban a legegyedibb darabokat. Ez idén sem maradt el, hiszen már meg is érkezett a márka legújabb, tavaszi-nyári repertoárja.

A H&M Studio kollekciója csupa szín, minta és vibrálás

A kollekció megalkotásához a legnagyobb inspirációt a Z generáció zenei múzsáinak különleges stílusa adta. Az előadók imádják a színes, mintás, össze nem illő darabokat, melyeket megtöltenek egyéni energiájukkal és személyiségük kisugárzásával. Ezt az izgalmas elegyet fűszerezték meg a tervezők a nyolcvanas-kilencvenes évek divatmorzsáival.

A két korszak keveredése egy igazán különleges, extravagáns elegyet alkot, ami tele van energiával és lendülettel.

 

A kollekcióit a színek és minták keveredése jellemzi. Nem finomkodtak a tervezők, így a repertoár olyan, mint egy jelmezes láda, ami csupa izgalmas kincset rejt. A merész párosítások szintén megjelennek, melyek hangsúlyos ékszerekkel egészülnek ki.

 

– A SS22 esetében a határokat átlépő zenei múzsák voltak a moodboardunk alapjai. Ők inspiráltak bennünket azzal, hogy elkötelezettek a klisék és az elvárások figyelmen kívül hagyása iránt mind öltözködésben, mind pedig viselkedésben. A kollekció a határtalan szórakozásról szól, és a célja, hogy segítsünk vásárlóinknak összerakni a saját új öltözetüketmondta Linda Wikell, a H&M Studio concept designere.

 

A letisztult szabású nadrágkosztümök a nyolcvanas évek hangulatát idézik meg, ám megtalálhatók a repertoárban a korszakra jellemző feszülős anyagból készült, mintás cicanadrágok, aerobikfelsők is.

 

A fényes anyagok, váratlan helyeken felbukkanó kivágások és a strasszkövek egyszerre keltenek modern és retró hatást. Ez a kettősség az egész gyűjteményt végigkíséri.

 

A kilencvenes évekből is jócskán merítettek ihletet a tervezők, a rövid, díszes farmerszoknya és a farmerdzseki azonnal vonzza a figyelmet.

 

Rengeteg hangsúlyos, statement darab bukkan fel a kollekcióban, a minták keveredése pedig az egyes darabokon belül is megvalósul.

 

A kiegészítőkkel sem finomkodott a márka, feltűnő, színes csecsebecsék kerültek be a vagány gyűjteménybe. Ezek nagyszerű kiegészítései lehetnek a Studio kollekció színes stíluskavalkádjának.

 

Az új felhozatal nagyszerűen illeszkedik a márka fenntarthatósági céljaihoz, mivel minden egyes darab fenntartható forrásból készült. A mintás pólókhoz organikus pamutot használtak fel, a többi kreáció pedig újrahasznosított alapanyagokból készült.

A limitált kollekció darabjai február 24-től vásárolhatók meg kizárólag online. Érdemes átböngészni a kínálatot, mivel a színes, mintás kreációk nagyszerűen illeszkednek az aktuális irányzatokhoz, így nem nehéz rátalálni olyasvalamire, ami a ruhatár egyik kedvenc elemévé válhat.

 

Képek: H&M.

  • Megosztás:
hirdetés