A H&M minden évben együttműködik valamely kiemelkedő divattervezővel, a jól bevált szisztémát pedig idén sem bontja meg. A fast fashion márka általában novemberben dobja piacra a különleges kreációkat, ám tavaly a koronavírus-járvány miatt ez elmaradt. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kellene a lenyűgöző darabokat, hiszen a tavasz elhozta a legromantikusabb kapszulakollekciót, amelyet az ír Simone Rocha tervezett.

hirdetés

Az elmúlt években szinte már szokássá vált, hogy a H&M novemberben különleges kollekcióval jelentkezik. A kollaborációkból született kapszulakollekciókat legtöbbször pillanatok alatt elkapkodják a divatimádók. Úgy tűnik, a svéd divatóriás igazán ráérzett a vásárlók igényeire, hiszen olyan márkák termékei jelentek meg a kínálatukban, mint a Balmain, a Moschino vagy a Giambattista Valli.

Simone Rocha különleges darabokat tervezett a H&M számára

A H&M új kollaborációja is tartogat pár meglepetést, hiszen a fodrok és a puffos ujjak szerelmese, Simone Rocha tervezett egyedi darabokat a fast fashion márkának. A dizájner megtiszteltetésnek tartja a közös munkát.

– Nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhattam a H&M-mel ezen a különleges kollekción. Ez valóban egyfajta ünneplése a márkámat meghatározó daraboknak, valamint azoknak a hatásoknak, amelyek engem formáltak. Mind tervezőként, mind pedig vásárlóként hatalmas rajongója vagyok a H&M designer-együttműködéseinek. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – ez egy csodálatos lista, amelybe büszkeség bekerülni. – árulta el Rocha.

 

A kollekcióban sokféle különleges sziluett, anyag, és hímzés megjelenik. A tervezőre jellemző romantikus fazonok szintén felbukkannak, és több korábbi sikerkreációt is újragondolt Rocha. A puffos ujjak, masnik és díszítések nem hiányozhatnak, ezek a stílusjegyek mind megjelennek a Simone Rocha x H&M kapszulakollekcióban. A kockás anyagok, a rózsaszín anyagfelületek és a gyöngyök pedig igazán maivá, dinamikussá teszik a gyűjteményt.

Tüllruhákat, nőies kabátokat, részletgazdag kiegészítőket és mintás kreációkat egyaránt találhatsz a kapszulakínálatban. A különféle ruhadarabok könnyedén kombinálhatóak, és együtt is igazán különleges elegyet alkotnak.

 

A Simone Rocha x H&M kapszulakollekció darabjai március 11-től vásárolhatóak meg a H&M weboldalán. Az ír dizájner a nőies ruhák mellett az egész családnak tervezett ruhákat. Így a fodrokkal tarkított kreációkon túl, gyerek és férfi ruhafazonokat is alkotott.

 

Forrás: H&M. 

Képek: H&M.

  • Megosztás:
hirdetés