Ellen Pompeo stílusa rendkívül sokat finomodott az elmúlt években, a sorozatsztár határozottan rátalált egyedi, személyes ízlésére. Olyan ruhákat választ, amelyek tökéletesen passzolnak alakjához, és a trendeket sem szorítja háttérbe.

hirdetés

Ellen Pompeo imádja a merész eleganciát

Ellen Pompeo a legtöbbeknek A Grace klinika című sorozatból lehet ismerős, amelyben 2005 óta alakította a főszereplőt, Meredith Greyt. A televízió képernyőjén leginkább orvosi köpenyben láthatták a nézők, a színésznő eredeti stílusát aligha villantotta meg a rajongók előtt. Talán korábban nem is fűzték erős szálak a divathoz, ám az elmúlt időszakban szemmel láthatóan merészebb, egyedibb szettekben mutatkozik.

Nagyon sokan az ötvenedik életév betöltése után találnak rá személyes stílusukra. Ahogy telnek az évek, nem csak a divat, a személyiségünk is sokat változik, így nem csoda, hogy sokszor hosszabb idő kell ahhoz, hogy az ember ráérezzen, hogyan is tudja kifejezni önmagát az öltözködése által. Márpedig a letisztult, harmonikus és lehengerlő kisugárzáshoz nem csak divatos és trendi holmikra van szükség. Fontos, hogy a belső és a külső összhangban legyen egymással.

Ellen Pompeo esetében ez a kifogástalan összhang abszolút érzékelhető. Megjelenése sokat változott az elmúlt években, bátran visel merészebb összeállításokat, s mindeközben megmarad az elegancia és a nőiesség határain belül. A galériában mutatjuk a színésznő legsikkesebb szettjeit.

 

Ha valaki 19 évadon keresztül alakít egy karaktert, nagyon nehéz megmutatnia a nézőknek, hogy ő bizony nem azonos a kitalált személlyel. Ellen Pompeot szinte mindenki Meredith Grey-jel azonosítja, s noha az emberek tisztában vannak vele, hogy a tehetséges sebész csupán egy sorozatszereplő, a színésznőt látva nagyon nehéz elvonatkoztatni az orvosi köpenyes, tornacipős, farmernadrágos megjelenéstől.

Ilyenkor a sztárokat könnyedén beskatulyázzák az emberek, persze számos esetben láttunk már áttöréseket. Ilyen volt például Jennifer Aniston is, aki nagyon nehezen szakadt el a Jóbarátok című sorozatban alakított Rachel szerepétől. Úgy tűnik, hogy ez a nehéz lépés most Ellen számára is sikerült, ő a divatot használta kilépőként.

Manapság egyre merészebb szetteket visel, nem finomkodik a szabásokkal és a színekkel sem. Mindig megvillantja a benne rejlő nőies eleganciát, miközben különleges darabokkal turbózza fel a ruhatárát. Továbbra is gyakran visel alapszíneket, ám ilyenkor erősebb sminkkel, különleges vonalvezetéssel vagy látványosabb kiegészítőkkel dobja fel az összképet.

A színésznő stílusa érezhetően egyedibbé vált az évek múlásával, ráadásul Ellen Pompeo egyre több divateseményen mutatkozik, ami szintén azt igazolja, hogy évről évre szorosabb szálak fűzik a divatvilághoz. Imádjuk a megújult, sikkes stílusát!

Kiemelt kép: Gotham/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés