Ma debütált a Giambattista Valli x H&M kollaboráció teljes kollekciója, ami a Váci1-es üzletben szelektált, online viszont teljes kínálattal elérhető. A különleges együttműködés célja nem más volt, mint a divattervezőre jellemző kifinomult szépség hirdetése szélesebb közönség előtt.

Pompás és kifinomult kollekció

Az előkollekció még májusban debütált, amit nagy kíváncsiság követett, vajon mire számíthatunk még. A teljes kollekciót október végén mutatták be Rómában, aminek eklektikus stílusa a tervező szerint remekül passzol a szabad szellemiséget hirdető, kifinomult és látványos darabokhoz. Az biztos, hogy eddig talán ez az egyik legvirágosabb dizájner kollekció, aminek kampányfotói a barokk pompázatos világába repítenek.

A ruhákon kívül kiegészítők és táskák is helyet kaptak a kollekcióban, aminek külön érdeme, hogy Valli nemcsak nőknek, de férfiaknak is tervezett. A csodálatos haute couture ruhákon kívül egészen hétköznapi darabokat is találni, nadrág, kapucnis felsők és pólók formájában. A kollekció abszolút időtlen és kortalan, mindenki talál közte olyat, amit érdemes bevenni a ruhatárba.

Kiemelt kép: H&M.

  • Megosztás:
hirdetés