Egy menő színkombináció még a legegyszerűbb szettet is stílusos fényben tünteti fel, és ehhez nem muszáj látványos, vibráló árnyalatokat összeválogatni. A burgundi és a szürke tökéletesen kiegészíti és támogatja egymást, ennek köszönhetően harmonikus párost alkotnak.

hirdetés

Bár a szürke nem veszi át a fekete helyét, kétségkívül a szezon egyik legdivatosabb tónusát köszönthetjük benne. Semlegessége miatt rengeteg színnel összepasszol, de az a gyakori állítás kicsit sántít, hogy minden árnyalattal kompatibilis. A szürkének ugyanis sok változata van, létezik barnás homokszürke, hideg fémes vagy kékesszürke, illetve a tompa, sötétebb grafittónusokról sem feledkezhetünk meg. A világos és közepes fényerejű, lágyabb szürkék kombinálhatóak a legsokoldalúbban, hiszen még a mélyebb színárnyalatokból is képesek előcsalogatni az energiát.

A burgundi az őszi szezon állandó színe, sohasem feledkezik meg róla a divat, és végre olyan párt talált magának a szürke képében, amely hagyja érvényesülni, sőt, támogatja színerejét.

Bár ez a páros nem lépi át a visszafogottság határát, mégis figyelemfelkeltő tud lenni, és ezt az alábbi, szimpla hétköznapi öltözék remekül bizonyítja.

A burgundi és a szürke párosa cseppet sem snassz

Zina Charkoplia népszerű imázstanácsadó és stílusblogger, akit kifinomult ízlése és divatérzéke miatt sokan követnek az Instán. Többnyire letisztult vonalvezetésű, trendi, de egészen egyszerű darabokat visel, mégsem sikkad unalomba egyetlen öltözéke sem. Pedig a színekkel sem zsonglőrködik nagy divatmágus módjára, finom árnyalatokat kombinál, ezáltal mindig átlátható, friss és szofisztikált a szettje.

Képek: Christian Vierig/Getty Images.

 

A burgundi és a szürke színpárosításon alapuló összeállítása szintén elragadó, remek bizonyítéka annak, hogy a nagyon egyszerű, letisztult ruhadarabok is képesek stílusos összképet alkotni. Nincs semmi pláne ebben a szerelésben, a mindennapi kényelem alapvető elemeit tartalmazza, csak épp megkapó őszi hangulatban.

A fülbevalón kívül egyetlen kiegészítő sem feltűnő vagy hivalkodó, minden részlet maximálisan belesimul a teljes egészbe. Nincs stíluscsavar, látványos ellentét, kirívó fókuszpont, a lágy színharmónia mégis figyelmet követel. A lezser szabások ellenére is roppant nőies ez a szett, miközben a nagyvárosi kényelmes stílusnak éppúgy eleget tesz.

Ékes példája annak, hogy a nőies, sikkes megjelenéshez nem muszáj túlgondolni az egymás mellé társított darabokat, nem kell mindig látványos elem ahhoz, hogy elkerüljük a snassz összképet.

A burgundi és a szürke kombinációja csodásan feldobja az őszi szetteket, divatos, megnyerő, de kicsit sem hivalkodó.

Kiemelt kép és cikkfotók: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés