Idén garantáltan nem fogunk belesüppedni a téli szürkeségbe, hiszen rengeteg vidám, energikus színt vonultat fel a divatpaletta, melyek láttán könnyebben elviselhető a hideg.

A közérzetünkre nagy hatással vannak a színek, melyek észrevétlenül formálják a hangulatunkat. Borús, ködös, ónszürke téli napokon, amikor kevés a természetes fény, minden seszínűnek tűnik körülöttünk, mintha az utcák belevesznének egy szürke homályba. Ilyenkor fáradtabbak, lehangoltabbak vagyunk, és így igazán nem könnyű nőiesnek lenni.

A divat most feladja a leckét a télnek, ugyanis nem egy-kettő, hanem rengeteg élénk, domináns tónussal terítette be a kínálatot, így könnyű dolgunk lesz, ha ki akarunk törni a sötét szürkeségből. A vibráló citromsárga, az energikus narancs és vörös, a ragyogó azúrkék, a nőies fukszia, az eleven zöld, valamint a játékos pink úgyszintén segítségünkre lesz a szezonban, hogy feldobjuk az öltözékünket és vele együtt a kedvünket is.

Mivel nagyon széles a paletta, könnyen zavarba hozhat minket a döntés, hogy melyik tónus mihez passzol igazán, és hogyan maradhatunk kifinomultan nőiesek, miközben többféle árnyalatban pompázik a ruhánk.

Szerencsére akad egy divatblogger, Blair Eadie, aki bravúrosan zsonglőrködik a színekkel, és rengeteg inspirációt szolgáltathat fotóival. Csodás színtársításaiból érdemes ötleteket meríteni!

 

  • Megosztás:
hirdetés