A fekete viselése nyáron sem tilos, sőt! Kifejezetten sikkes, elegáns és stílusos külsőt kölcsönöz a sötét tónus, ha ügyesen trükközöl vele.

hirdetés

Fekete ruhák viselése nyáron

A nyári divat leginkább a vibráló színeket helyezi előtérbe, ilyenkor minden jöhet, ami feltűnően ragyog. Nem csupán az ütős neon- és rikító árnyalatok kerülhetnek bele a hétköznapi szettekbe, ugyanis a letisztult eleganciát képviselő fekete éppúgy megtalálható a népszerűségi lista elején.

Habár a sötét holmikat a legtöbben a szekrény mélyére száműzik a kánikulaszezon idejére, a feketéről nem kell teljes mértékben lemondani. Egy-egy fekete ruha alakformáló hatása mellett más egyéb pozitív tulajdonságokkal is rendelkezik, s bármilyen meglepő, valóban frissé és üdévé varázsolhatja a megjelenést.

A fekete nem feltétlenül teszi gyászossá, lehangolóvá a kisugárzást, a megfelelő kiegészítők mellett hihetetlenül sikkes és nőies külsőt kölcsönöz a viselőjének. A galériában összegyűjtöttünk néhány inspiráló nyári outfitet, amelyekben egyértelműen a fekete dominál.

 

A fekete ruhák egyszerűek, mégis kellőképpen elegánssá varázsolják a nyári megjelenést. Sokan azért mellőzik őket a kánikulában, mert még inkább magukba szívják a nap melegét, ebből adódóan pedig szó szerint megsülnek bennük. A légies, átsejlő anyagból készült darabok azonban éppen annyira ideálisak, mint egy fehér vagy világos kreáció.

Egyáltalán nem teszik komorrá a kisugárzást, sőt! Az élénk kiegészítők még erősebben vibrálnak a fekete szín mellett, persze valóban érdemes néhány vidám árnyalattal feldobni az összképet a nyári szezonban. Az ékszerekkel szintén szuperül lehet trükközni, az arany és az ezüst például fantasztikusan ragyogóvá válik a sötét ruha mellett.

A sminkre ugyanez igaz. Egy fekete darab simán elbírja az erősebb makeupot. Jöhet a vörös rúzs és a csillogó szemfesték, az összkép cseppet sem hat majd túlzónak vagy mesterkéltnek. Sokszor az apróságokon múlik a nőies eredmény, éppen ezért célszerű a legapróbb részletekig kidolgozni a hétköznapi outfitet, amibe a smink és a frizura éppúgy beletartozik.

Kiemelt kép: Claudio Lavenia/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés