Azok a legjobb nyári felsők, amelyek kellően légiesek, könnyedek, s mindeközben nőies és sikkes összképet teremtenek. A kánikulában fontos a kényelem, ám a laza és finom szabásnak nem kell a csinosság rovására menni. Olyan blúzokat válogattunk össze, amelyek szimpla hétköznapokon, illetve fontos események alkalmával éppúgy megállják a helyüket, ráadásul 10 ezer forint alatti összegért beszerezhetőek.

hirdetés

A nyári öltözködés alapdarabjai a csinos kis topok, a legtöbbeknek a szimpla fehér póló és az egyszerű atléta jut eszébe a kánikuláról. A pánt nélküli felsők, ejtett vállú, fodros és csipkés darabok sokkal különlegesebb és nőiesebb összképet varázsolnak, elképesztően feldobják a megjelenést. A színekkel éppúgy érdemes trükközni, megéri kicsit bevállalósabbnak lenni, hiszen roppant vidámmá és vibrálóvá válik a szett általuk.

Csinos, könnyed darabokat gyűjtöttünk össze az üzletek kínálatából, melyekre 10 ezer forint alatt szert tehetsz.

 

A csinos nyári felsők légiesek, mégis sikkesek

A fülledt meleg miatt nem kell lemondani a nőies megjelenésről. Való igaz, hogy a legtöbben legszívesebben bikiniben indulnának el otthonról, de egy csinos, nőies szettben sem kell feltétlenül megsülni, ha az ember lánya jól választja meg az anyagokat és a fazonokat. A szimpla hétköznapokon olyan megoldásra van szükség, amely kellően légies és kényelmes, mégis sikkes összképet teremt.

A röviden szabott topok rendkívül divatosak manapság, az üzletek tömve vannak a különböző fazonú hasvillantó felsőkkel. Ezek kifejezetten jó választásnak bizonyulnak a kánikulában, különösen a spagettipántos vagy esetleg ejtett vállú darabok. Azt azonban nem árt figyelembe venni, hogy sokat mutathatnak, így a munkahelyen, irodában érdemes magas derekú nadrággal párosítani őket.

 

A mélyen dekoltált felsők éppúgy trendinek és népszerűnek számítanak a nyári forróságban. Ezekkel sem árt vigyázni, fontos, hogy ne legyen túlzó és közönséges az összkép. Ha valaki a munkahelyén szeretne viselni egy hasonló darabot, érdemes a hátul kivágott fazonok között válogatni, hiszen ezek sokkal visszafogottabbak, mégis kellően nőies és csinos megjelenést varázsolnak.

Az áttetsző, légies és könnyed anyagok kifejezetten jó választásnak bizonyulnak nagy melegben. Bár egy szimpla melltartó viselése sem ciki manapság, érdemes egy vékony top felett viselni a lenge öltözetet, így garantáltan elkerülheted a kínos, kellemetlen szituációkat.

Kiemelt kép: Getty Images.

Kép a cikkben: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés